Smartphones

Pixel Fold: Κυκλοφόρησε αποκαλυπτική διαφήμιση με άρωμα NBA

Κανένα μυστικό δεν έχει καταφέρει να κρατήσει η Google για τα νέα προϊόντα που θα παρουσιάσει στο Ι/Ο. Ήδη γνωρίζουμε τα πάντα για το Pixel 7a και το Pixel Fold, ωστόσο τώρα μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα το foldable σε μια διαφήμιση.

Στον επίσημο λογαριασμό YouTube “Made by Google” αναρτήθηκε ένα μεγάλο προωθητικό βίντεο και δημοσιοποιήθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο. Το θέμα του είναι το μπάσκετ, και συγκεκριμένα το NBA, ενώ έχει πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Στο βίντεο, που έχει διάρκεια 2:38 λεπτά, εμφανίζεται ο κωμικός Druski, ο οποίος ετοιμάζει ένα πάρτι από το πουθενά και έρχεται σε επαφή με διάσημους παίκτες του NBA.

To πρώτο foldable της Google φαίνεται να πραγματοποιεί βιντεοκλήσεις, να τραβάει selfies, να επεξεργάζεται φωτογραφίες χρησιμοποιώντας τα εξαιρετικά ισχυρά ιδιόκτητα εργαλεία της Google, να αναπαράγει βίντεο και να χρησιμοποιεί το Google Lens.

Το Pixel Fold παρουσιάζεται κυρίως σε Chalk απόχρωση, αλλά και το Obsidian κάνει guest εμφανίσεις στο κλιπ. Ακόμα, φαίνεται και το Pixel 7a σε διάφορα χρώματα.

Επεξεργάστηκε την 10 Μαΐου 2023 11:37

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.