Pixel Fold: To ακυρώνει η Google γιατί δεν το θεωρεί ανταγωνιστικό;

, Pixel Fold: To ακυρώνει η Google γιατί δεν το θεωρεί ανταγωνιστικό;

Φήμες θέλουν την Google να μην προχωρά τα σχέδιά της αναφορικά με την παρουσίαση του Pixel Fold, λόγω του ισχυρού ανταγωνισμού. Το Google Pixel Fold θα βρει στο δρόμο του τα foldables της Samsung, τα οποία θεωρούνται πολύ ισχυρός αντίπαλος.

Οι φήμες εμφανίζουν την Google διστακτική αναφορικά με το εάν τελικά θα προχωρήσει με την τοποθέτηση του Pixel Fold στην αγορά, καθώς θεωρεί ότι το μοντέλο της δεν θα είναι ικανοποιητικά ανταγωνιστικό σε σχέση με τα μοντέλα που έχει ήδη παρουσιάσει η Samsung στην κατηγορία των foldables. Σε αυτό το σημείο, μάλιστα, αξίζει να προστεθεί ότι η Samsung, ορμώμενη από τα θετικά μηνύματα της αγοράς για τα υπάρχοντα μοντέλα, βλέπει με θετικό μάτι και την πορεία των μελλοντικών Galaxy Z Fold και Galaxy Z Flip στις διεθνείς αγορές.

Οι μέχρι σήμερα γνωστές πληροφορίες θεωρούσαν δεδομένο ότι το Pixel Fold θα είχε μπει σε προγραμματισμό παρουσίασης για το τέταρτο τρίμηνο του 2021. Υπάρχει η φήμη ότι η Google έχει ακυρώσει τις παραγγελίες των επιμέρους τμημάτων που απαιτούνται για την κατασκευή του Pixel Fold από τους προμηθευτές της, επομένως θεωρείται βέβαιο ότι δεν θα δούμε το foldable της οικογένειας Pixel σύντομα…

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured

Canalys: Η παγκόσμια αγορά smartphone αυξάνεται κατά 11% το 1ο τρίμηνο – Εταιρεία έκπληξη στην πρώτη τετράδα

Οι παγκόσμιες αποστολές smartphone αυξήθηκαν κατά 11% το 1ο τρίμηνο του 2024, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της Canalys.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.