Pixel XL: Press render λίγο πριν ανακοινωθεί

Εχθές διέρρευσε αυτό που φαινόταν να είναι επίσημο press render του Pixel phone, το οποίο θα ανακοινώσει φέτος η Google σε συνεργασία με την HTC και θα πάρει τη θέση των Nexus. Το render έδειχνε ανανεωμένο UI του pixel launcher, που έχει ακουστεί ότι θα έχει στρογγυλά κουμπιά στην home screen.

Ωστόσο, το Pixel smartphone δεν θα έρθει μόνο του, αλλά υπάρχει και ο μεγάλος αδερφός που έχουμε συνηθίσει να αποκαλούμε ως Pixel XL. Ο @evleaks ανέβασε σήμερα ένα press render που αναφέρει ότι ανήκει στο Pixel XL.

Μεταξύ των δυο renders θα ήτα δύσκολο να ξεχωρίσουμε ποιο είναι το Pixel και πιο το XL, αλλά οι πηγές λένε ότι αυτός είναι ο σκοπός της Google, κατά κάποιον τρόπο θέλει να ακολουθήσει το παράδειγμα της Apple με τα iPhone, κυκλοφορώντας δυο smartphones με διαφορετικό μέγεθος οθόνης.

Τα Pixel και Pixel XL φημολογούνται ότι θα έρθουν με επεξεργαστή Snapdragon 821 και μνήμη RAM 4GB. Το μικρό ενσωματώνει οθόνη 5 ιντσών 1080p και το XL, 5.5 ιντσών οθόνη QHD, ενώ και οι δυο θα είναι AMOLED. Οι επιλογές για ενσωματωμένη μνήμη είναι από 32GB και μπορεί να φτάσουν στα 128GB, στην κάτω πλευρά θα υπάρχει USB Type-C, 3.5 χλστ. θύρα ακουστικών στην πάνω πλευρά και αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων στην πλάτη.

Η μπαταρία του Pixel αναμένεται στα 2770mA, του Pixel XL στα 3450mAh ενώ και τα δυο θα τρέχουν Android 7.1 Nougat. Η τιμή του Pixel φημολογείται ότι θα ξεκινά από 649 δολάρια, πράγμα που σημαίνει ότι το Pixel XL θα ανέβει ακόμη πιο πάνω.

Η επίσημη ανακοίνωση των νέων smartphones έχει προγραμματιστεί για τις 4 Οκτωβρίου.

pixel xl press render, Pixel XL: Press render λίγο πριν ανακοινωθεί

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
COSTAS

Εμπρός όλοι στις τιμές που έδωσε η πρωτοπόρος Apple!

thanasis

και στο σχημα , και στα ενσωματωμενα… αστα να πανε..

NikosAr

Άπατο …

Panos7GR

Και τους πελάτες θα τους ψάχνει με τα… pixel. Τι τιμές είναι αυτές ρε Google; Πας καλά;
Αλλαξες όνομα στην σειρά για καρφώσεις 600άρες και άνω τιμές; Φέρτε πίσω τα Nexus.

Κατά τα άλλα ο launcher γ…αει! Τον χρησιμοποιώ μία βδομάδα στο Nexus 5 και μου αρέσει πολύ.

Humble opinion

Προκλητικά αδιάφορο…

TERMANOLOGY

Άκλαφτο θα πάει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.