Πληροφορίες θέλουν το iOS 13.5.1 να προκαλεί ταχεία αποφόρτιση της μπαταρίας

, Πληροφορίες θέλουν το iOS 13.5.1 να προκαλεί ταχεία αποφόρτιση της μπαταρίας

Πληροφορίες που είδαν προσφάτως το φως της διαδικτυακής δημοσιότητας θέλουν το iOS 13.5.1 να κάνει την μπαταρία του iPhone να χάνει πιο γρήγορα από πριν τη φόρτισή της. Οι πληροφορίες προέρχονται από τους κατόχους iPhone που το εγκατέστησαν και παρατήρησαν τη συγκεκριμένη αλλαγή προς το χειρότερο.

Η συγκεκριμένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Apple ξεκίνησε να διατίθεται από τις αρχές Ιουνίου και έπειτα και έχει αναφερθεί ήδη ότι προκαλείται αυτή η πτώση της διαθέσιμης ενέργειας. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ZD Net, μπορείτε να πάτε στο μενού Settings και μετά στο Battery και από εκεί να δείτε πόση ώρα είναι καταγεγραμμένο το Screen Off activity. Καλό θα είναι εδώ να δείτε μία μέτρηση μικρότερη της μίας ώρας.

Εναλλακτικά, μπορεί να κάνει ο κάτοχος iPhone tap πάνω στο Show Activity δίπλα στο Activity by app. Εδώ δεν πρέπει να δει πολύ μεγάλη διάρκεια σε μία δραστηριότητα παρασκηνίου. Μικρές διάρκειες είναι αποδεκτές, αλλά οι μεγαλύτερες υποδηλώνουν ότι υπάρχει πρόβλημα. Υπάρχουν αρκετοί κάτοχοι iPhone που έχουν παρατηρήσει και μία αυξημένη θερμότητα από τη συνεχόμενη λειτουργία της συσκευής τους, μετά την εγκατάσταση του iOS 13.5.1.

Η Apple ήδη εργάζεται πάνω στο επόμενο update, το iOS 13.6, το οποίο εκτιμάται ότι θα είναι σύντομα διαθέσιμο στο κοινό και αναμένεται να διορθώνει τέτοια προβλήματα. Γράψτε μας ένα σχόλιο κάτω από το άρθρο, εάν είστε κάτοχος iPhone και έχετε παρατηρήσει κάτι παρόμοιο μετά την εγκατάσταση του iOS 13.5.1.

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Όνομα*

Δεν θα το έλεγα.
Κάτοχος SE1 εδώ και 4 χρόνια.
Ίδια συμπεριφορά με την πρώτη μέρα λειτουργίας και μπαταρία με απόδοση στο 81%

nassos

iPhone 11 με 13.5 και εχω αποφασησει να μην το ενημερωσω ποτε οτι και να γινει για την επομενη τετρααιτια που θα το εχω.δυστηχος το οειρα μεταχειρισμενο αλλιος θα ηταν στο 13.0!ολα κυλανε οπως πρεπει και δεν θελω προβληματα.ειδη εχω καποια μικρα παραπωνα απο την μπαταρια.

SUPS 👨‍⚖️

…και απο την ορθογραφία φαίνεται…

Anonymous

Αν το είχες στο 13.0 θα είχες σοβαρά προβλήματα στην χρήση. Το 13.0 ήταν ίσως η πιο προβληματική έκδοση στο iOS που έχει υπάρξει ποτέ. Είχε πολλά προβλήματα όπως πολύ κακή διαχείριση της ram με αποτέλεσμα όταν έβγαινες από μια εφαρμογή να έκλεινε αυτόματα και στο παρασκήνιο, η μπαταρία τελείωνε πολύ γρήγορα, είχε κάποια bugs στα animations και πολλά άλλα. Σχεδον όλα τα προβλήματα του iOS 13 διορθώθηκαν με το 13.3.1.Καλό είναι να κάνουμε τα updates, με τα updates κλείνουν πολλά κενά ασφαλείας, το λειτουργικό είναι πιο ομαλό και γενικά μόνο καλό κάνουν (φυσικά με μια νέα έκδοση μπορεί να γίνει κάποιο λάθος όπως αυτό που αναφέρει το άρθρο αλλά όλα διορθώνονται με το επόμενο update). Τέλος πάντα οι πρώτες εκδόσεις ενός νέου λογισμικού έχουν προβλήματα (πχ 11.0, 12.0, 13.0).

Tasos Spanos

Καλά αυτό έχει καιρό που είναι γνωστό σε όσους έχουμε την τελευταία έκδοση
Κάποιες εφαρμογές δεν μπορεί να τις δεις χειριστεί σωστά το iOS και προκαλούν χρήση στο παρασκήνιο εντελώς αδικαιολόγητη

Makis

Σωστός. Αυτό.

Vasilis

Αυτό που αναφέρει το άρθρο νομίζω πως είναι αλήθεια. Μετά την εγκατάσταση του iOS 13.5.1 παρατήρησα ότι η μπαταρία όντως καταρρέει κατά την χρήση ορισμένων εφαρμογών. Επιπλέον η θερμοκρασία του ανεβαίνει κατά την χρήση αυτών των εφαρμογών, κάτι το οποίο δεν συνέβαινε πριν. Ένα άλλο που παρατήρησα είναι αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας και κατά την χρήση του dark mode στην συσκευή, πράγμα το οποίο δεν έπρεπε να συμβαίνει καθώς το dark mode συμβάλει στην εξοικονόμηση ενέργειας. Αυτή την στιγμή η μπαταρία μου έχει απόδοση 91% και αυτή την απόδοση είχε και στα προηγούμενα update στα οποία όμως δεν υπήρχε αυτή η κατανάλωση που παρατηρώ τώρα. Κατά τ αλλά όλα λειτουργούν αψογα χωρίς κανένα κόλλημα.

xristos

Όσα προβλήματα έχουν αναφερθεί τα έχω και εγώ με την αναβάθμιση. Τραγικό!!!

Βαγγέλης

Όντως μετά την εγκατάσταση του 13.5.1 στο 11Pro Max η μπαταρία καταναλώνετε χωρίς ιδιαίτερη χρήση ακόμη και όταν δεν χρησιμοποιείται η συσκευή, κάτι το οποίο δεν συνέβαινε επ ουδενί τον προηγούμενο διάστημα σε σημείο που άρχισα να πιστεύω ότι χρειάζεται επανεκκίνηση και στην ακρη του μυαλού μου ίσως πρόβλημα της συσκευής. Κατά τα άλλα δουλεύει εξαιρετικά. Ελπίζω στην επόμενη αναβάθμιση η Apple να φροντίσει για το πρόβλημα.

Simeonidis24

Έχω το iPhone x και με την έκδοση 13.5.1 έχω σοβαρό πρόβλημα με την μπαταρία και αναγκάζομαι να φορτιζω το κινητό 2 φορές την ημέρα

ΑΝΔΡΕΑΣ

Ψυχραιμία πιστοί μου ακόλουθοι. Μην πέφτετε στην παγίδα των haters κομπλεξικών αντιπάλων μας. Το ios είναι σφαιράτο ,αλαγκάριστο κ η μπαταρία σας ειναι πιο υγιείς κ από τα πρωινά που καταναλώνει ο Σάκης κ Χριστίνα μετά τις πρώτες σέλφι . Σίγουρα κάποιο λάθος θα κάνατε στην χρήση των διαστημικών μας συσκευών, πιέσατε ίσως λίγο παραπάνω τα εξωτικά μας μέταλλα, την ρετινα οθόνη , ζουλήξατε μηπως κανα κουμπί, κρατησατε λάθος το διαμάντι μας? ΨΑΧΤΕΙΤΕ Κ ΜΗ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ!!
Ερχεται IOS 15.6 που θα ανοιξει κ άλλο την ψαλίδα από τους ρομποτάκηδες ,ειδικά τώρα που επέστρεψαν όλοι οι devs μας από την καραντίνα ΣΕΖΕΝ κ περιχώρων, ετοιμαστέιτε για φιουτσερς μιλκυ γουει επιπέδου!!

SUPS 👨‍⚖️

Πήρες MIUI 12 εσύ ή δεν πρόλαβες πριν την κατεβάσουν ? Αλήθεια πώς τρέχει το Android 10 στα xiaomi? Το θέμα με την Apple είναι ότι οι beta testers δεν κάνουν τη δουλειά τους και έχουν τις εκδόσεις μόνο για μόστρα και για αυτό όταν γίνεται public έχουν bugs. Τουλάχιστον στο επόμενο update θα φτιαχτεί .Όχι όπως στα xiaomi που σου λένε” ααα τέρμα το κουβαλάς έτσι και σε κάνα εξάμηνο μπορεί να στο φτιάξουμε και αν είσαι μέσα στο επόμενο MIUI. Ακόμα χειρότερα όπως στο φετινό ultra που λέγανε θα φτιάξουμε το θέμα της κάμερας με update ενώ ήταν θεμα hardware..

ΑΝΔΡΕΑΣ

Εύγε αγαπητέ ακόλουθε! Τους είχα ξεχάσει τους beta testers. ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ!! Τζάμπα τους πληρώνουμε! Για να μη σου πω πως τους πληρώνει η αφορισμένη γοογλε κ η σατανιασμένη μικρομάλακη να μη κανουν τίποτα ή να δινουν ψεύτικα feedback ώστε να ταλαιπωρείται ο κόσμος. ΑΧ ΑΥΤΗ Η ΖΗΛΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ!!11!@!21
Βέβαια αυτό που έγραψες για μόστρα ίσως δεν ισχύει. Όλοι ξέρουμε πως τα iphone είναι κατεξοχήν εργαλεία ουσίας κ για επαγγελματίες. Για μόστρα είναι οι άλλοι οι έξω απο΄δω. 😉😉😎👍
Και πάλι εύγε κ σε ευχαριστώ για την συμβολή σου στην αποκάλυψη της μιας κ μοναδικής αλήθειας εκεί έξω : A P P L E ΜΟΝΟ ΑΠΛΛΛ!!

SUPS 👨‍⚖️

Ναι αγγελικουλα μου ναι ωραια τα λες αλλα δν μου απαντησες σε αυτο π σε ρωτησα…

Makis

Κλασσικά συμπτώματα έλλειψης γυναίκας ακόμη και μέσα στο κατακαλόκαιρο και αναλώνεσαι στην γνωστή π@π@ρολογία νομίζοντας ότι θα γελάσουμε κιόλας.

Chris_BMW

Λίγα τα λόγια σας και κάτω τα ξερά σας από τον ηγέτη μας @ΑΝΔΡΕΑΣ που μαζί με τον άλλον ηγέτη @Σ.Ποτσεπ (με μικρά γράφω τον δεύτερο γιατί εσυ ηγέτη @ΑΝΔΡΕΑΣ είσαι ο ένας και μοναδικός !) αναδεικνύουν μέσα από το διαδίκτυο το ταλέντο τους !
Και αυτό στην περίπτωση του δικού μας ηγέτη δεν είναι άλλο από την υπεράσπιση της αγαπημένης μας εταιρείας Apple από τη λασπολογία λούζοντας πάντα το κείμενο του με το αστείρευτο χιούμορ του !
Εύγε
Υ.Γ Αν δεν μπορείτε να το πιάσετε σας προτρέπω να δείτε καμία 20 άρια στορυ του Ποτσεπη να ξεστραβωθείτε .Δεν είναι ΕΝΝΟΕΙΤΕ στο ίδιο επίπεδο αλλά μήπως και μορφωθείτε λίγο ..

Swthrhs tsoubis

Υπάρχει μια διαφορά στην διαδικασία φόρτισης ότι ζεσταίνεται ενώ στις αρχές δεν το είχε .

George

Άψογα όλα μόνο που αργεί σε μερικές εφαρμογές !!! iPhone 11pro 👈🏼👌

baby bloom

APPLE

ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ

Κώστας

Έχω ακριβώς αυτό το πρόβλημα με την μπαταρία και την αυξημένη κατανάλωση στο παρασκήνιο σε κάποιες εφαρμογές όπως και την αύξηση θερμοκρασίας στην συσκευή κατα την χρήση σε κάποιες εφαρμογές..επίσης παρατηρώ ότι καθώς το φορτίζω και φτάνει στο 80%…κολλάει για αρκετή ώρα εκεί..πέρα του φυσιολογικού που έχει σαν επιλογή μέσα από τις ρυθμίσεις να ξανά ξεκινάει η φόρτιση μόλις το πιάσεις στα χέρια σου και το χρησιμοποιήσεις.Κάτοχος 11 pro max και περιμένω στο επόμενο update να διορθωθούν αυτά όπως και να μην υπάρχουν στην επόμενη έκδοση λειτουργικού

Μιχάλης

Και εγώ αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα με την μπαταρία.Και όταν ασχολούμαι για αρκετή ώρα ζεσταίνεται από πίσω έχω ένα iPhone 8 pulse

χρηστος

εχω το 6s μετα το update δεν αντεχει ουτε μιση μερα η μπαταρια. χαλια!!!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android featured iOS

iOS vs Android: Ποιο λειτουργικό σύστημα είναι πιο ασφαλές;

Πείραμα που διεξήχθη από δημοσιογράφο του Cybernews θέλει να δείξει ποια πλατφόρμα είναι πιο ασφαλής, το iOS ή το Android.

Software AI Apple safari

iOS 18: Αποκαλύφθηκαν οι λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης για Siri, Spotlight και άλλα

Τα χαρακτηριστικά του συστήματος της Apple, όπως το Siri και το Spotlight Search, πρόκειται να λάβουν νέες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης.

Smartphones Apple iPhone 15 iPhone 15 Pro

iPhone 15 & 15 Plus αποδεικνύονται λιγότερο δημοφιλή από τους προκατόχους τους

Το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max της Apple ήταν τα smartphone με τις περισσότερες αγορές στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο του έτους.

Business AI Apple Tim Cook

Tim Cook: H Apple έχει πλεονεκτήματα στην παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη που θα τη διαφοροποιήσουν

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, μίλησε για το έργο της Apple σχετικά με τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη.