Poco C3: Παίρνει πιστοποίηση Bluetooth η πρώτη entry-level συσκευή του brand

, Poco C3: Παίρνει πιστοποίηση Bluetooth η πρώτη entry-level συσκευή του brand

Η Xiaomi αιφνιδίασε θετικά τους πάντες με την κυκλοφορία του Poco F1, μίας συσκευής που προσέφερε κορυφαία χαρακτηριστικά σε χαμηλή τιμή. Από τότε, το brand Poco έχει γίνει ανεξάρτητο, φέροντας μας συσκευές όπως το Poco F2 Pro και Poco M2 Pro.

Έχοντας ήδη κυκλοφορήσει συσκευές σε flagship και mid-ragne κατηγορίες λοιπόν, το επόμενο λογικό βήμα του brand είναι και η κυκλοφορία και μίας enty-level συσκευής, η οποία μάλλον είναι αρκετά κοντά στην κυκλοφορία. Μία νέα συσκευή Poco βρέθηκε μαζί με μοντέλα της σειράς Redmi 9, η οποία πήρε πιστοποίηση Bluetooth. Η νέα συσκευή αναμένεται, βάση της ονοματολογίας που έχει δώσει μέχρι τώρα το brand, να ονομάζεται Poco C3.

Το Poco C3 αναμένεται να είναι ένα rebrand κάποιας εκ των συσκευών της σειράς Redmi 9, χωρίς να γνωρίζουμε ποιας ακριβώς θα είναι. Επίσης, μαζί με το Poco C3 εντοπίστηκε και μία νέα συσκευή, το Redmi 9AT, για το οποίο δεν έχουμε ακούσει τίποτα προς το παρόν. Πάντως, το Poco brand φαίνεται να θέλει να κατακτήσει όλες τις κατηγορίες, με την κυκλοφορία συσκευών για όλες τις τσέπες.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured POCO Xiaomi

Poco X6 & Poco X6 Pro: Επίσημα με βελτιωμένα chipset

H Poco, το brand της Xiaomi, παρουσίασε τα τελευταία μέλη της σειράς Poco X – το Poco X6 και το Poco X6 Pro.

Smartphones POCO Xiaomi

Poco M6 Pro: Με SD 4 Gen 2 SoC, κάμερα 50MP και οθόνη 90Hz

H Poco παρουσίασε το Σάββατο το Poco M6 Pro, το οποίο τροφοδοτείται από το Snapdragon 4 Gen 2 SoC και διατίθεται σε δύο διαμορφώσεις μνήμης.

Smartphones POCO Xiaomi

Poco F5 Pro: Στο Geekbench με Snapdragon 8 Gen 1

Το Poco F5 Pro, το οποίο ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί, αναμένεται να είναι ένα rebranded Redmi K60 που κυκλοφόρησε στην Κίνα τον Δεκέμβριο.

Smartphones POCO

Τα νέα POCO X5 Pro 5G και POCO X5 5G κυκλοφόρησαν στη χώρα μας

H POCO, η αγαπημένη εταιρεία της νέας γενιάς φανατικών της τεχνολογίας, ανακοινώνει την κυκλοφορία των νέων POCO X5 Pro 5G και POCO X5 5G στην ελληνική αγορά.