POCO F2 Pro: Αυτές είναι οι ευρωπαϊκές τιμές του πιο ακριβού POCO

POCO F2 Pro, POCO F2 Pro: Αυτές είναι οι ευρωπαϊκές τιμές του πιο ακριβού POCO

Το Pocophone F1 κυκλοφόρησε το 2018, από τότε οι οπαδοί της σειράς περιμένουν την κυκλοφορία του διαδόχου του, ο οποίος διαρκώς καθυστερεί να κάνει την εμφάνιση του. Ωστόσο, η μεγάλη μέρα πλησιάζει και σύμφωνα με αναφορές η εταιρεία θα κυκλοφορήσει δύο μοντέλα το απλό και το POCO F2 Pro.

Χαρακτηριστικά

Με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά, το POCO F2 Pro θα είναι rebrand του Redmi K30 Pro, που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο. Οπότε, λογικά το smartphone θα έχει οθόνη 6,67 ιντσών Super AMOLED με ανάλυση 1.800×2.400 pixels και in-display fingerprint scanner. Η selfie κάμερα θα έχει αισθητήρα 20MP και θα είναι τοποθετημένη σε pop-up μηχανισμό.

Στο εσωτερικό του POCO F2 Pro θα υπάρχει ο Snapdragon 865 και θα τον συνοδεύουν 6GB ή 8GB μνήμη RAM και 128GB ή 256GB αποθηκευτικός χώρος. Στο module θα υπάρχουν τέσσερις κάμερες, η κύρια 64MP, μία ultra wide 13MP, ένας macro 5MP, και ένας αισθητήρας βάθους 2MP.

Όσον αφορά τη μπαταρία και το λειτουργικό, το smartphone θα έχει μπαταρία 4.700mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 33W και θα τρέχει Android 10.

Τιμές στην Ευρώπη

Σύμφωνα με πρόσφατη αναφορά, το POCO F2 Pro θα έρθει και στην Ευρώπη. Προς το παρόν έχουν γίνει γνωστές οι τιμές των εκδόσεων στην Πορτογαλία. Η βασική έκδοση 6GB/128GB θα τιμολογείται στα 649€, ενώ η μεγαλύτερη έκδοση 8GB/256GB ανεβάζει τον πήχη στα 749€.

Η αναφορά σημειώνει ότι ενδεχομένως στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές αγορές οι τιμές του F2 Pro θα είναι χαμηλότερες, διότι στην Πορτογαλία υπάρχει ο λεγόμενος “private copy tax” που ανεβάζει τις τιμές των προϊόντων.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nickolas

Στην Ελλάδα που είμαστε πιο ακριβοί και από Πορτογαλία, προβλέπω 700 ευρώ την πιο φθηνή έκδοση, αν τελικά έρθει.
Έτσι όπως πάει σε λίγο καιρό τα iPhone θα θεωρούνται και ευκαιρίες :p

Φωτης

Σωστός!!?!!

Xarisgru

Ένα selling point ειχε και αυτη η συσκευη…. Τώρα, καληνύχτα!

Baioss

Κορόιδευαν κάποιοι την OnePlus που κάποτε πουλούσε τα “flagship killers” της 300 και 400 ευρώ και έφτασε τα 750 και τα 900. Μόνο που η OnePlus το έκανε αυτό σε βάθος χρόνων και όχι από την μια μέρα στην άλλη.

Τώρα το “flagship killer” Poco (γελάνε και τα γλυπτά του Παρθενώνα στην Βρετανία) από την πρώτη γενιά στην δεύτερη, ζητάει κατευθείαν τα διπλάσια και βάλε.

Άντε Xiaomoταλιμπάνς, καιρός να πάτε στην Realme :p

Γεωργιάδης Ιωάννης

Γεια σου φίλε Βάιε, εδώ xiaomotalimpan, έχεις δίκιο με τέτοια χαρακτηριστικά 700€??? τσάμπα έπρεπε να το δίνουν, χάρη τους κάνουμε που το αγοράζουμε…
ΥΓ Σκέφτομαι να αγοράσω το νέο flagship killer της Apple ( iPhone se) ναι αυτό το καινοτόμο, με προηγμένο design smartphone? με 700€ !! Τι με συμβουλεύεις? Θα μπορέσω να κάνω τη μετάβαση από miui σε ios?? Σκέφτομαι να το κρατήσω καμιά 10αρια χρόνια, θα παίρνω αναβαθμίσεις? Θα πάρω αναβάθμιση από 4g σε 5g?
ΥΓ2 Εμείς οι xiamotalimpans δεν έχουμε πρόβλημα να πάμε σε οποιαδήποτε εταιρεία, έτσι κι αλλιώς τις έχουμε δοκιμάσει όλες.
ΥΓ3 Εδώ Gome αγόρασα , realme δεν θα πάρω που ανήκει στην OnePlus ( BBK)??
ΥΓ4 Εσύ τελικά ποιο τηλέφωνο έχεις, κι αν έχεις OnePlus μπορείς να με πεις, σε παρακαλώ, ποιο είναι το βάθος χρόνου της OnePlus στην αύξηση των τιμών της? Πότε πρωτοεμφανίστηκε ως εταιρεία??
ΥΓ5 Κρύψε τη δύναμη σου και φανέρωσε την όταν έρθει ο καιρός σου…
Ένας xiaomotalimpan περιμένει εναγωνίως τις συμβουλές, υποδείξεις, προτροπές σου…
Άκου εκεί 700€ με 865, 4 κάμερες, 8 ram, 256 rom, 6,7 amoled display, popup camera, 5G, 5000mah battery, in display fingerprint??? 200€ και πολλά τους είναι…

Gadgetfreak

Καλημέρα φίλε! Καταλαβαίνω πως το εννοείς αλλά ο ντόρος γίνεται ότι προσφέρεις value for money κόβοντας χαρακτηριστικά ενός flagship πόσο μάλλον όταν κάνεις άλμα σε μια χρονιά και ζητάς τα διπλά λεφτά. Φίλος δικός μου μετά από δική μου συμβουλή πήρε το redmi k20 pro (η 9T pro πες το όπως θες) γιατί ήθελε καλό κινητό που να μην κολλάει μετά από ένα δύο χρόνια (όπως τα παλιά Android) και του άρεσε πάρα πολύ στα 300 κάτι ο οι Υ το πήρε. Τώρα πες μου σε ρωτάει κάποιος για καλό κινητό με καλά specs και να και καινούργιο τι θα του προτείνεις? Είχα γράψει στην ανακοίνωση του xiaomi MI 10 pro ότι με 1000 δεν υπάρχει περίπτωση να το πάρω γιατί από την μία μέρα στην άλλη ανεβάζει τιμές. Το έδειξα στον φίλο το poco και λέει σιγά μην πάρω 700 ευρώ κινητό και ας είναι και καλό. Η σκέψη είναι ότι γιατί να δώσεις τέτοια λεφτά γενικότερα, ναι δεν λέω περί ορέξεως και πορτοφολιου, αλλά τι σημαίνει αυτό? Ότι δεν μπορούμε να έχουμε καλό κινητό ( με μοντέρνα χαρακτηριστικά πάντα) αλλιώς να πάμε όλοι στο poco f1 με λιγότερα λεφτά? Κρίμα γιατί ήταν η τελευταία μου ελπίδα για καλά… Συνέχεια »

Γεωργιάδης Ιωάννης

Φίλε gadget freak , οι τιμές είναι dayone, οπότε έχω σταματήσει να αγοράζω συσκευές με το που κυκλοφορούν. Αν κάποιος δεν έχει ενδοιασμούς για αγορά από το εξωτερικό ( όπως εγώ) μπορεί να βρει σήμερα ακόμη και το mi10 κοντά στα 600€. Η Xiaomi ακόμη και σήμερα κρατάει σχετικά χαμηλά επίπεδα τιμών αναλόγως των χαρακτηριστικών τους. Φυσικά υπάρχουν φανταστικές συσκευές
vfm άλλων εταιρειών, αλλά όχι dayone ( asus rogphone 2, nubia redmagic 5G, Huawei p30 pro, Samsung s10 lite, OnePlus 6,7, blackshark 3, iPhone X) κλπ… Αν μιλάμε για αγορά από Ελλάδα ναι είναι όλα (αδικαιολόγητα τις περισσότερες φορές) κατά πολύ ακριβότερα και σ’ αυτό δεν ευθύνονται μόνο οι εταιρείες. Το 700€ του Poco σε 2 μήνες θα είναι 400 με 450€…
ΥΓ Έχω ακόμη και σήμερα το poco f1 , Φανταστικό, με μοναδικά αρνητικά ( σημαντικά για μένα) η έλλειψη NFC( εδώ και 4 χρόνια κάνω ανέπαφες συναλλαγές) και ir( δεν ψάχνω τα χειριστήρια των συσκευών μου)…

Gadgetfreak

+1 για υπέρυθρες και nfc
Ναι ναι έχεις απόλυτο δίκιο για το day one pricing συμφωνώ απολύτως, αυτό που είχα γράψει στο mi 10 pro άρθρο ήταν ότι ίσως το πάρω Σεπτέμβρη που θα είναι στα 500-600. Μιλάω έτσι από την στεναχώρια μου γιατί είμαι σούπερ φαν της τεχνολογίας και από ένα σημείο και μετά απλά η καινούργια τεχνολογία μπορεί να είναι απαγορευτική για πολυ κόσμο λόγω τιμής. Όχι τίποτα άλλο.

Γεωργιάδης Ιωάννης

Φίλε καμία εταιρεία δεν θα σου δώσει τα πάντα σε μια συσκευή, γιατί έτσι θα έβγαζαν ένα μοντέλο και θα τελείωνε εκεί το παραμύθι. Επίσης καμία εταιρεία δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα, όλες θέλουν να βγάλουν κέρδος, το θέμα είναι πόσο κέρδος θέλουν να βγάλουν.
ΥΓ Το ένα αρνητικό ( ir) του poco και του mi mix 2s που έχω το έλυσα με αγορά USB C adaptor αγορά από Κίνα 4,5€. Το θέμα με το NFC στο Poco θα το λύσω με παραγγελία NFC wearable από την εφαρμογή icard που χρησιμοποιώ.
Το καλό με την τεχνολογία είναι ότι υπάρχουν πάντα λύσεις, σε όποιο πρόβλημα ή έλλειψη βγει μπροστά σου, αρκεί να θέλεις να ψάξεις και να ξοδέψεις χρόνο.

Baioss

Έχω Pixel 4 XL και OnePlus 7 Pro στην κατοχή μου. Οπότε δεν έχω ανάγκη να μπω καν στον κόπο να απαντήσω περαιτέρω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones POCO Qualcomm Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Turbo/Poco F6: Αποκαλύφθηκε εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση

Η Xiaomi ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα smartphone Redmi Note 13 Turbo που θα πωλείται παγκοσμίως ως Poco F6.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.