POCO F2 Pro: Εμφανίστηκε στο Gearbest με full-screen οθόνη και στρογγυλό camera module

, POCO F2 Pro: Εμφανίστηκε στο Gearbest με full-screen οθόνη και στρογγυλό camera module

Το POCO F2 Pro έκανε την εμφάνιση του στο γνωστό online κατάστημα Gearbest, γνωστοποιώντας μας τα πρώτα χαρακτηριστικά της συσκευής, χωρίς να μπαίνει σε λεπτομέρειες.

Το μπροστινό μέρος του smartphone έχει ελάχιστα, συμμετρικά bezel περιμετρικά, με όλα τα πλήκτρα να βρίσκονται στη δεξιά πλευρά (volume, power). Η συσκευή φαίνεται να μην έχει κάποια οπή ή notch στην οθόνη, με την περιγραφή να κάνει λόγω για True Full Screen, οπότε μάλλον θα δούμε μηχανισμό pop-up για τη selfie κάμερα.

, POCO F2 Pro: Εμφανίστηκε στο Gearbest με full-screen οθόνη και στρογγυλό camera module

Στο πίσω μέρος υπάρχει κυκλικό module κάμερας και από κάτω βρίσκεται το φλας. Δε γνωρίζουμε λεπτομέρειες καθώς και αριθμό καμερών, με την ιστοσελίδα να αναγράφει μόνο πως έχει “Excellent Camera”. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά η καταχώρηση του Gearbest κάνει λόγω για μεγάλη μπαταρία με γρήγορη φόρτιση και super chip με μεγάλη μνήμη. Από τις φωτογραφίες φαίνεται πως το POCO F2 Pro θα τροφοδοτείται από επεξεργαστή της Qualcomm.

Η φαίνεται συσκευή θα είναι ένα rebrand του Redmi K30 Pro με κάποιες αλλαγές, τουλάχιστον σύμφωνα με τις υπάρχουσες αναφορές. Υπάρχει περίπτωση η συσκευή να βασιστεί στην έκδοση Zoom Edition του Redmi K30 Pro, η οποία έχει μία κύρια κάμερα 64MP, έναν τηλεφακό με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και 3x οπτικό zoom (σε αντίθεση με τον φακό για macro ανάλυσης 5MP στο K30 Pro), έναν ευρυγώνιο φακό στα 13MP και έναν αισθητήρα βάθους στα 2MP.

, POCO F2 Pro: Εμφανίστηκε στο Gearbest με full-screen οθόνη και στρογγυλό camera module

Υπάρχουν τέσσερις χρωματικές επιλογές στο Gearbest οι οποίες είναι λευκό, μωβ, γκρι και μπλε. Οι δύο εκδόσεις που υπάρχουν καταχωρημένες είναι με 6GB/128GB και 8GB/256GB μνήμης RAM και αποθηκευτικού χώρου αντίστοιχα. Για να υπάρχει ήδη placeholder σε ένα τόσο μεγάλο κατάστημα, η επίσημη ανακοίνωση δεν αργεί.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.