Poco X2: Teaser επιβεβαιώνει ότι είναι rebranded έκδοση του Redmi K30

, Poco X2: Teaser επιβεβαιώνει ότι είναι rebranded έκδοση του Redmi K30

Η Poco σε τέσσερις μόλις ημέρες, αναμένεται να παρουσιάσει το Poco X2 το οποίο φημολογούνταν ότι θα είναι rebranded έκδοση του Redmi K30. Η επιβεβαίωση αυτής της πληροφορίας ήρθε γρήγορα από την ίδια την εταιρεία με teaser video στο Twitter.

Στο teaser video μπορούμε να παρατηρήσουμε ένα smartphone σε μωβ χρώμα το οποίο θα μπορούσε να είναι το Redmi K30 ενώ ταυτόχρονα βλέπουμε και τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων πάνω στο power button το οποίο υπάρχει επίσης στο Redmi K30.

Να υπενθυμίσουμε ότι renders που κυκλοφόρησαν τις προηγούμενες ημέρες έδειχναν και αυτά παρόμοιο σχεδιασμό τόσο στο front panel όσο και στην πλάτη του smartphone το οποίο θα φιλοξενεί την τετραπλή κάμερα.

, Poco X2: Teaser επιβεβαιώνει ότι είναι rebranded έκδοση του Redmi K30

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά αναμένεται να δούμε οθόνη των 6.67 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120Hz και τον Snapdragon 730G με 6GB ή 8GB μνήμη RAM και αποθηκευτικό χώρο στα 64GB. Στο punch-hole θα υπάρχουν δύο κάμερες ενώ η πλάτη θα έχει τέσσερις επιπλέον με κύριο αισθητήρα τον Sony IMX686 των 64MP. Τέλος, η μπαταρία θα έχει 27W fast charge αλλά δεν γνωρίζουμε ακόμη την χωρητικότητα της.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Smartphones POCO Qualcomm Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Turbo/Poco F6: Αποκαλύφθηκε εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση

Η Xiaomi ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα smartphone Redmi Note 13 Turbo που θα πωλείται παγκοσμίως ως Poco F6.