Poco X3 NFC: Έρχεται Ελλάδα στις 2 Οκτωβρίου με τιμή 269 ευρώ [Αποκλειστικό]

, Poco X3 NFC: Έρχεται Ελλάδα στις 2 Οκτωβρίου με τιμή 269 ευρώ [Αποκλειστικό]

Πριν λίγες ημέρες η Poco ανακοίνωσε τη νέα της πρόταση στις mid-range συσκευές, με την παρουσίαση του Poco X3 NFC. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Techblog το Poco X3 NFC αναμένεται να κυκλοφορήσει και επίσημα στην Ελλάδα στις 2 Οκτωβρίου, με τη τιμή του να ανέρχεται στα 269 ευρώ.

Η παραπάνω τιμή, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, αφορά την έκδοση με 6GB μνήμης RAM και 128GB ενσωματωμένου χώρου αποθήκευσης. Το Poco X3 NFC έρχεται με οθόνη 6,67 ιντσών τεχνολογίας LCD, με ανάλυση FHD+ και ρυθμό ανανέωσης οθόνης 120Hz. Στο μπροστινό μέρος συναντούμε επίσης μία μικρή οπή για τη selfie κάμερα των 20MP, ενώ στο πίσω μέρος του Poco X3 NFC βλέπουμε το τετραπλό σύστημα κάμερας, με κύριο αισθητήρα Sony IMX682 στα 64MP με f/1.73, αισθητήρα 13MP (f/2.2) για ultra-wide λήψεις με οπτικό πεδίο 119 μοιρών και 2 αισθητήρες 2MP, με τον έναν να λειτουργεί ως αισθητήρας βάθους και τον άλλον να είναι για τις macro λήψεις.

Το Poco X3 NFC εξοπλίζεται με το Snapdragon 732G SoC, ενώ προσφέρει και μεγάλη μπαταρία 5.160mAh, με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης στα 33W και θύρα ακουστικών 3,5 χιλιοστών. Η συσκευή προσφέρει stereo ήχο χάρη στα δύο της ηχεία, ενώ έχει και πιστοποίηση IP53 για προστασία από πιτσιλιές νερού και σκόνης.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Να.sos.

Πολύ καλά νέα.
Όταν λέμε έρχεται Ελλάδα εννοούμε τις γνωστές αλυσίδες ηλεκτρονικών προϊόντων;

Mixalis

Ναι, λογικά info quest, που σημαίνει σε skroutzομαγαζα θα πέσει 200-220 σε κάνα δυμηνο, πολύ δυνατή επιλογή.

JP

Πολύ καλή επιλογή στα λεφτά του , θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το flagship του φτωχού ή του έξυπνου που δεν θέλει να πετάει λεφτά σε κάποια υπερτιμημένα “flagship” που όμως δεν αξίζουν τα λεφτά τους (μικρές μπαταρίες , έλλειψη headphone jack , κάμερες 12 mp κτλ)

Fanis Margonis

Καλά κρασιά!!!
ΑΝΤΕ γειά!!!
180€ κάνει… Γιατί σχεδόν 100€ καπέλο;;;

Να.sos.

Το 64άρι έχει τόσο.
Επίσης τα 100€ που λες καπέλο είναι για το 128άρι και μάλιστα από Ελληνική αντιπροσωπεία και κατάστημα με όλη την ασφάλεια που σου παρέχει αυτό…

Tolis K

Που το βρισκεις 180; Θελω να παραγγειλω κι εγω σε αυτη την τιμη. Τρια θα παρω μαλιστα..

Να.sos.

Προφανώς δεν ρωτάς εμένα. 180€ είχε με pre order καμπάνια της POCO. Τώρα πλέον έχει στην τιμή που μας αναφέρει το άρθρο του κ. Κώστα.
Επίσης το να αγοράσουμε προϊόντα από Ελληνική επίσημη αντιπροσωπεία μόνο κακό δεν είναι.

George

Μόνο που η infoquest δεν δηλώνει αντιπροσωπεία αλλά διανομεας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.