Poco X3 NFC: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 269 ευρώ

, Poco X3 NFC: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 269 ευρώ

Όπως σας είχαμε ενημερώσει σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες που είχαμε, το Poco X3 NFC ήρθε και επίσημα στην Ελλάδα. Η συσκευή είναι ήδη διαθέσιμη για αποστολή από αύριο, 2 Οκτωβρίου, σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων στην Ελλάδα, με τιμή 269 ευρώ για την έκδοση των 6GB μνήμης RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου.

Μη ξεχνάμε ότι αυτή είναι η επίσημη τιμή της Poco σε όλη την Ευρώπη, κάτι που σημαίνει ότι δεν αυξήθηκε καθόλου στη χώρα μας. Παρόμοια τιμή χωρίς καμία αύξηση είδαμε και στη νέα σειρά Xiaomi Mi 10T, με τα Xiaomi Mi 10T και Mi 10T Pro να έρχονται με τιμή 549 και 649 ευρώ αντίστοιχα, όσο σε όλες τις Ευρωπαϊκές αγορές που θα κυκλοφορήσουν. Οι παραπάνω τιμές αντιστοιχούν στο μοντέλο 8GB/128GB του Mi 10T και 8GB/256GB του Mi 10T Pro.

Το Poco X3 NFC έρχεται με οθόνη 6,67 ιντσών τεχνολογίας LCD, με ανάλυση FHD+ και ρυθμό ανανέωσης οθόνης 120Hz. Στο μπροστινό μέρος συναντούμε επίσης μία μικρή οπή για τη selfie κάμερα των 20MP, ενώ στο πίσω μέρος του Poco X3 NFC βλέπουμε το τετραπλό σύστημα κάμερας, με κύριο αισθητήρα Sony IMX682 στα 64MP με f/1.73, αισθητήρα 13MP (f/2.2) για ultra-wide λήψεις με οπτικό πεδίο 119 μοιρών και 2 αισθητήρες 2MP, με τον έναν να λειτουργεί ως αισθητήρας βάθους και τον άλλον να είναι για τις macro λήψεις.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.