Pocophone X2: Σταματάει η παραγωγή του Pocophone F1;

, Pocophone X2: Σταματάει η παραγωγή του Pocophone F1;

Εχθές η Poco παρουσίασε το Pocophone X2, το πρώτο smartphone ως ανεξάρτητη εταιρεία από την Xiaomi. Με τον ερχομό όμως του Pocophone X2 σταματά και η παραγωγή του Pocophone F1 το οποίο χαρακτηρίζεται ως flagship killer smartphone και κυκλοφόρησε μέσα στο 2018. Την πληροφορία αυτή αποκάλυψε ο General Manager της εταιρείας C. Manmohan της Poco.

Υπεύθυνος όμως για την κίνηση αυτή δεν είναι η ίδια η εταιρεία αλλά η Qualcomm η οποία σύμφωνα με τον Manmohan σταματάει την παραγωγή του Snapdragon 845 ο οποίος φιλοξενείται μέσα στο Pocophone F1. Βέβαια, αυτός ίσως είναι και ένας marketing τρόπος ώστε οι χρήστες να αγοράσουν το καινούργιο smartphone αντί το παλιό.

Χαρακτηριστικά

Το Pocophone X2 έχει οθόνη των 6.67 ιντσών, 120Hz ρυθμό ανανέωσης και ανάλυση Full HD+. Τα γρανάζια γυρίζει ο Snapdragon 730G σε συνδυασμό με 6 ή 8GB μνήμη RAM και αποθηκευτικό χώρο μεταξύ 64 και 256GB.

Οι κάμερες στο σύνολο είναι έξι, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι πίσω και οι δύο μπροστά. Στην πλάτη συναντάμε κυρία κάμερα στα 64MP και συνοδεύεται από 8MP ultrawide, 2MP macro και 2MP αισθητήρα βάθους. Το front panel φιλοξενεί μια κάμερα 20MP και έναν αισθητήρα βάθους 2MP.

Τέλος, η μπαταρία έχει χωρητικότητα 4.500mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 27W.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Smartphones POCO Qualcomm Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Turbo/Poco F6: Αποκαλύφθηκε εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση

Η Xiaomi ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα smartphone Redmi Note 13 Turbo που θα πωλείται παγκοσμίως ως Poco F6.