Ποιο είναι το αγαπημένο σας smartphone το 2020;

smartphone, Ποιο είναι το αγαπημένο σας smartphone το 2020;

Το 2020 τελειώνει και αφού έχουμε δει όλα τα smartphones που έχουν κυκλοφορήσει θέλουμε να μάθουμε το αγαπημένο σας. Η χρονιά ξεκίνησε πολύ δυνατά, με τη Xiaomi να φέρνει τη σειρά Mi 10 που αγαπήθηκε από το κοινό. Αργότερα, είδαμε τη σειρά Galaxy S20 να εντυπωσιάζει με τις φωτογραφικές της επιδόσεις.

Αν και άργησε, η Sony έφερε τελικά το Xperia 1 II, συνδυάζοντας την τεχνολογία του φωτογραφικού τμήματος Alpha της εταιρείας με 4K οθόνη, κάτι που ακόμα παραμένει μοναδικό χαρακτηριστικό για τα Xperia. Η LG κυκλοφόρησε το Velvet, τη νέα της σχεδιαστική γραμμή, όμως στη χώρα μας το βρίσκουμε χωρίς το Dual Screen αξεσουάρ.

Στο τέλος του έτους είδαμε τη σειρά Galaxy Note 20, τα νέα iPhone 12, αλλά και τα ανανεωμένα Xiaomi Mi 10T και Mi 10T Pro. Επιπλέον, μένοντας στις ναυαρχίδες, η OnePlus έφτασε το χιλιάρικο με το 8 Pro, όμως με κορυφαία οθόνη και κάμερα, ενώ η Samsung έδωσε με το Galaxy Z Fold 2 το απόλυτο foldable για το 2020.

Στη μεσαία κατηγορία είχαμε αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις, όπως τα Galaxy S20 FE, Poco X3 NFC, iPhone SE και Google Pixel 4a, αν και το τελευταίο δεν έχει έρθει ακόμα στη χώρα μας. Τέλος, η χρονιά πέρασε χωρίς ναυαρχίδα από τη Nokia, ενώ η Huawei έφερε τη σειρά P40 στη χώρα μας, χωρίς Google Play Store, όμως δεν είδαμε τη νέα σειρά Mate 40.

Όμως, η ερώτηση έρχεται σε εσάς: ποιο ήταν το αγαπημένο σας smartphone του 2020; Τι ήταν αυτό που σας έκανε να το ξεχωρίσετε έναντι των υπολοίπων της αγοράς; Περιμένουμε τις απαντήσεις σας στα σχόλια.

Πηγή εικόνας: Cnet

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

33 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nightfalls 😈

Αναγκαστικά θά πρέπει νά ευλογήσω τά γενιά μου… οπότε Sony Xperia 5ii κάτοχος εδώ και 3 μήνες όπως έχω αναφέρει και σέ άλλα σχετικά θέματα..

SUPS 👨‍⚖️

τι σημαινει αγαπημενο κινητο?αυτο που θα ηθελα να αγορασω αλλα δεν το εκανα ή αυτο που πηρα τελικα?γιατι αν ισχυει το δευτερο θα βγει το xiaomi note 9 prο για τη πλειοψηφια…

ΝΙΚΟΣ

Τελικά xiaomi note 9 pro γιατί έχει το καλύτερο value for money 💰

JohnWave

Δεν υπήρξε αγαπημένο κινητό για μένα το 2020 μιας και στο θέμα “κάμερα” που με ενδιαφέρει πάνω από όλα (μέχρι να βγουν τα rollable), δεν είδα ουσιαστικές βελτιώσεις.

Η Samsung έμεινε στάσιμη.
Η Xiaomi αν και βελτιωμένη, δεν μπόρεσε να φτάσει τη Samsung και την Apple (ως προς την κάμερα πάντα).
Η One+, ομοίως με Xiaomi.
Η Google συνεχίζει να μην έρχεται Ελλάδα.
Η Huawei διαγράφηκε για μένα μετά το ban.
Η Sony παρέμεινε πολύ πίσω στις λήψεις στο auto.
H Apple δεν με ενδιαφέρει λόγω λογισμικού.
Όσο για τις Asus, LG, Oppo και Realme, η αλήθεια είναι πως δεν τις έψαξα καθόλου.

Last edited 3 years πριν by JohnWave
Vladimiros

Οποτε φτιαξε μια συσκευη μονος σου και κρατα την 15 χρονια..πως γινεται να μην σου αρεσει καμια συσκευη σε καμερα? αλλα αστο σε εχω την λυση πανε παρε μια φωτογραφικη μηχανη..αλλα και εκει μπορει να μην σου αρεσει κατι..φιλικα τα λεω μην με παρεξηγεις

JohnWave

Οπότε Βλαδίμηρε, το ότι δεν μου φάνηκαν ουσιαστικές οι όποιες βελτιώσεις στις κάμερες φέτος, εσύ το ερμηνεύεις πως πρέπει να κρατήσω τη συσκευή μου 15 χρόνια, πως δεν μου αρέσει καμία κάμερα του 2020 και πως πρέπει να πάρω φωτογραφική μηχανή. Μάλιστα…Όλα αυτά επειδή δεν είδα ουσιαστικές βελτιώσεις το 2020…ότι πεις, κανένα πρόβλημα.

Vladimiros

Ρε μην ακους εμενα κανε αυτο που νομιζεις..απλα σε θυμαμαι και αλλη φορα σε θεμα καμερας να μην εισαι ικανοποιημενος..οκ η huawei εχει το ban,pixel 4xl και pixel 5 εχουν φοβερες καμερες δεν γινεται να μην σαρεσουν..τωρα αν δεν ερχονται Ελλαδα νομιζω δεν ειναι τοσο μεγαλο μειον…μαλλον εσυ θες το απολυτο σε καμερα κινητο (και αυτο μαλλον μπορει να μην βγει και ποτε) τεσπα καλη χρονια σε ολοι την ομαδα!!

Gabriel

Θα ψηφίσω το Galaxy Z Fold 2. Δεν είμαι κάτοχος, αλλά αν ήταν να επιλέξω ένα κινητό από τα φετινά θα ήταν αυτό.

Αλέξανδρος

Έτσι ακριβώς!!!!!!!!! Να δώσω 2 χιλιάρικα μου φαίνεται υπερβολή αλλά δε μπορώ να μην ομολογήσω ότι πρόκειται για φανταστική συσκευή.

SUPS 👨‍⚖️

συμφωνω και με τους δυο σας..τα fold ειναι τ μελλον.

Ιωάννης Βρέμη

Το έχω και το επιβεβαιώνω πως είναι κάτι διαφορετικό και για μένα το καλύτερο του 2020 ανεπιφύλακτα. ( έχω και το note 20 ultra επαγγελματικό και εχω δουλέψει και με iphone 12 pro απίστευτα κινητά και τα δυο αλλα το fold προσφέρει κάτι νεο που είχαμε χρόνια να δούμε )

Sotiris71

Oneplus 7pro

Vladimiros

2020 ειπαμε

Blats

Κάτοχος OnePlus 8……
Αγαπημένο το Samsung Note 20 Ultra

Τρανταφλος

Xiaomi mi10.. Απλά τα σπάει το τηλέφωνο.

Μάκης

Ήμουν κάτοχος Samsung Galaxy S8 Plus……..πολύ αγαπημένο ”ΑΚΟΜΑ”!!

Τώρα κάτοχος Samsung Galaxy Note 20 Ultra…….άρα το αγαπημένο μου στο σήμερα!! 😁🤘🤳

Chris

Iphone 12 pro: Νομίζω έχει το καλύτερο επεξεργαστή μια από τις καλύτερες κάμερες και γενικά μου αρέσει το λειτουργικό σύστημα. Επίσης έχει ωραίο customization με το μαγνήτη από πίσω μπορείς να βάλεις χίλια πράγματα. Αν δεν έβαζα αυτό θα έβαζα το μινι λόγω του μικρού του μεγευλθους ενώ από τα Android αυτό που με προσέλκυσε περισσότερο ήταν το xperia

Γιωργος

Huawei p30 pro… Σταθερη αξια.. Τοπ καμερα (ειδικα νυχτα στα τοπ 3-5 της αγορας ακομα) κ μπαταρια διημέρου… Επεξεργαστης π προφανως δν κολλαει πουθενα….τελειο. Απο μοντελα τ 2020 απο οσο εχω δει κ πιασει… P40 pro και oneplus 8 pro.

Last edited 3 years πριν by Γιωργος
Alex13tz

Χρόνια οπαδός της Samsung έως και το 2018 που πείρα το πρώτο μου xiaomi mi8 και από τότε έχω γίνει τρελός οπαδός της συγκεκριμένης εταιρίας που πραγματικά με αυτό το κινητό με εξέπληξε φοβερά.Πριν λίγες μέρες απόφασησα να προσθέσω στην γκάμα μου το xiaomi mi10 γιατί μου άρεσε πολύ σαν εμφάνιση και σαν χαρακτηριστικά.Πραγματικα το τηλέφωνο είναι τέλειο για μένα και φυσικά πιστεύω ότι είναι το καλύτερο για το 2020 ειδικά στην τιμή που πωλείται τώρα 599!

Γιώργος

Εγώ προτιμώ τα Samsung λόγω ποιότητας αλλά τώρα τελευταία έχει ανεβάσει πολύ τις τιμές της και έτσι πήρα με συνολικά 170 ευρώ ένα Alcatel 1s στα 4/64 και ένα redmi 8A στα 2/32. Δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος από το redmi το οποίο κλείνει μόνο του αλλά και μπλοκάρει με το τηλέφωνο να λειτουργεί χωρίς όμως να λειτουργούν οι κάρτες sim(double sim και τα δύο) το Alcatel έχει καλή οθόνη και πολύ καλύτερο αλλά και γρηγορότερο επεξεργαστή δυστυχώς και αυτό παρουσιάζει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με το redmi. Όντας πρώην κάτοχος του Samsung j3 2017 double sim ποτέ δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα και κατέληξα τελικά στο ότι πληρώνεις παίρνεις

Last edited 3 years πριν by Γιώργος
Panos77

Oneplus 8 pro monodromos

Ιωάννης

Το note 20 ultra έχω και είναι μια κατηγορία από μόνο του . Οι δυνατότητες που έχει είναι ατελείωτες.

KnightRider

Καμία συσκευή δεν μου άρεσε γενικά τα τελευταία 2 χρόνια…
Το Huawei P9 που έχω είναι το μόνο κινητό που λατρεύω γιατί έχει flat ηχογράφηση και δεν παραμορφώνει καθόλου σε συναυλίες/κλαμπ + η δυνατότητα λήψης σε RAW.

Kostas-DOHA

Essential PH-1

Nikos Papatriantafilloy

SAMSUNG A71

Mp

Το αγαπημένο μου είναι galaxy s20 καθαρά θέμα λειτουργικού και μετά one plus 8pro xiaomi απλα δεν Huawei λόγο ban iphone τα ίδια και τα ίδια το pixel 5 είναι midrange.sony πολύ πίσω από τον ανταγωνισμό καλύτερα ας κάτσει με το ps5 που πήρα εκεί έχει κάνει υπέροχη δουλειά.

Jonathan

Αν είχα την επιλογή θα έλεγα pixel 3 xl που το χρησιμοποιώ ακόμα.. αλλά θα πω Z fold 2

Γιαννης

Samsung Galaxy s20ultra!!!!

Xarisgru

Αν και κάτοχος του galaxy s8 θα πω ότι το iPhone 12 το mini για μένα αποτελεί την καλύτερη συσκευή για το 2020.

Δημήτρης

Fold 2
Ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η τεχνολογία.

Giannaras

Samsung fold 2 ειμαι κάτοχος ένα πραγματικά άλλο τηλέφωνό μια διαφορετική προσέγγιση χρόνια είχα να πιάσω κάτι τόσο μα.τοσο διαφορετικο στα χέρια σαν μικρό παιδί όλες.οι ναυαρχίδες είναι καλές είναι όμως και σχετικά πανομοιότυπα όχι όμως το fold 2 είναι άλλο πράμα

ΣΠΥΡΟΣ

Εμένα μου κέντρισε το ενδιαφέρον το iPhone mini, ενώ όλες της άλλες εκδόσεις μου ήταν η μεγάλες κάθε χρόνο!! Φέτος έκανα την μετάβαση στο μικρό και είμαι πολύ ευχαριστημένος με το mini. Επιτέλους μια συσκευή άριστη με μικρές διαστάσεις!!!

Nick m.

Poco X3 NFC Υπέροχο τηλέφωνο!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν πραγματικές hands-on εικόνες

Η Google περιμένουμε να κυκλοφορήσει το λιγότερο τρία smartphone τον ερχόμενο Οκτώβριο,  τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.