Ποιο smartphone πούλησε καλύτερα στην Ευρώπη στη Black Friday;

, Ποιο smartphone πούλησε καλύτερα στην Ευρώπη στη Black Friday;

Το Poco X3 Pro ήταν το smartphone που συγκέντρωσε το εντονότερο αγοραστικό ενδιαφέρον του κοινού στην Ευρώπη για το Black Friday. Το στοιχείο αυτό έδωσε στη δημοσιότητα ο Lu Weibing, επικεφαλής της Xiaomi στα social media.

Τα δεδομένα προέρχονται από τις πωλήσεις που έγιναν μέσω Amazon σε Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ολλανδία και Ηνωμένο Βασίλειο. Στην ανακοίνωσή του ο Weibing περί της εμπορικής επιτυχίας του Poco X3 Pro σημείωνε ότι το συγκεκριμένο μοντέλο είχε παρουσιαστεί το 2021, επομένως είναι σημαντικό το αγοραστικό ενδιαφέρον που σημείωσε μέσα στο ευρωπαϊκό Black Friday.

, Ποιο smartphone πούλησε καλύτερα στην Ευρώπη στη Black Friday;

Θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ ότι μιλάμε για ένα smartphone που είχε λανσαριστεί σε τιμή 299 ευρώ και μέσα στο Black Friday εμφανίστηκε σε τιμή 179 ευρώ και 220 ευρώ στην πιο καλά εξοπλισμένη έκδοση. Η έκδοση αυτή είναι εκείνη που εξοπλίζεται με μνήμη RAM 8 GB και εσωτερική μνήμη 256 GB.

Η περίπτωση της Black Friday σηκώνει αρκετή συζήτηση, αλλά είναι καλό να δημιουργούνται κάποιες συμφέρουσες προσφορές όπως αυτή που είχε φέτος το Poco X3 Pro.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones POCO Qualcomm Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Turbo/Poco F6: Αποκαλύφθηκε εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση

Η Xiaomi ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα smartphone Redmi Note 13 Turbo που θα πωλείται παγκοσμίως ως Poco F6.

Smartphones featured POCO Xiaomi

Poco X6 & Poco X6 Pro: Επίσημα με βελτιωμένα chipset

H Poco, το brand της Xiaomi, παρουσίασε τα τελευταία μέλη της σειράς Poco X – το Poco X6 και το Poco X6 Pro.

Smartphones POCO Xiaomi

Poco M6 Pro: Με SD 4 Gen 2 SoC, κάμερα 50MP και οθόνη 90Hz

H Poco παρουσίασε το Σάββατο το Poco M6 Pro, το οποίο τροφοδοτείται από το Snapdragon 4 Gen 2 SoC και διατίθεται σε δύο διαμορφώσεις μνήμης.

Smartphones POCO Xiaomi

Poco F5 Pro: Στο Geekbench με Snapdragon 8 Gen 1

Το Poco F5 Pro, το οποίο ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί, αναμένεται να είναι ένα rebranded Redmi K60 που κυκλοφόρησε στην Κίνα τον Δεκέμβριο.