Huawei Mate 9 Porsche Design : Ξεκίνησαν οι παραγγελίες

Tο Huawei Mate 9 Porsche Design ανακοινώθηκε μαζί με την κανονική έκδοση τον Νοέμβριο και σηματοδοτεί την πρώτη συνεργασία μεταξύ των δυο εταιρειών. Το αποτέλεσμα της συνεργασίας αυτής απευθύνεται σε λιγότερους από το κανονικό Mate 9, μιας και κοστίζει 1395 ευρώ.

Το Huawei Mate 9 Porsche Design έχει αρκετά κοινά με το Huawei Mate 9, όπως επεξεργαστή Kirin 960, μπαταρία 4000mAh και διπλή κάμερα με την υπογραφή της Leica.

Υπάρχουν όμως και διαφορές όπως η μνήμη RAM 6GB, η ενσωματωμένη μνήμη 256GΒ και η οθόνη 5.5 ιντσών dual-curved QHD. Η κανονική έκδοση διαθέτει οθόνη 5.9 ιντσών 1080p και flat οθόνη. Επιπλέον, ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων έχει τοποθετηθεί στην μπροστινή πλευρά αντί για την πλάτη.

Το κινητό είναι ήδη διαθέσιμο για παραγγελίες από την σελίδα της Porsche Design και οι αποστολές ξεκινούν από 31 Ιανουαρίου.

Huawei Mate 9 Porsche Design sales, Huawei Mate 9 Porsche Design :  Ξεκίνησαν οι παραγγελίες

Huawei Mate 9 Porsche Design sales, Huawei Mate 9 Porsche Design :  Ξεκίνησαν οι παραγγελίες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GS

Μεγάλη απογοήτευση η Huawei με αυτό το τηλέφωνο.Θα δώσεις 1350 ευρώ για να πάρει την αντιγραφή του Mi Note 2 ή κάπως ποιο σωστά του S7 Edge.Η υποτιθέμενη σχεδίαση του Porsche Design είναι απλά μια απάτη.Για μένα δεν αξίζει ούτε στο ελάχιστο αυτά τα 1350 ευρώ.Και επειδή έχει 6GB RAM τι σημαίνει.Μπορώ να βρω αρκετά φθηνότερά μοντέλα με 6gb (Mi Mix,Oneplus 3T κλπ).Για μένα ήταν ένα τεράστιο fail από τη Huawei με αυτό το μοντέλο.Προσωπικά θα έπερνα το απλό Mate 9.

Gvirginia

Το Porsche Design είναι άλλη κατηγορία εντελώς.

Αν κάποιος ενδιαφέρεται για αυτά τα χαρακτηριστικά, μπορεί απλά να πάει στο Mate 9 Pro.
Δεν είναι ανάγκη να αγοράσει το P.D., εκτός αν θέλει σώνει και καλά 256 GB και δε του φτάνουν τα 128 GB.

Ante_geia

Ωραίο φαίνεται άλλα μέχρι εκεί … δεν έχει κάτι να προσφέρει παραπάνω από ένα απλό κινέζικο τηλέφωνο.

JohnWave

Tρελό δούλεμα ρίχνει τον τελευταίο χρόνο η Huawei και αρχίζει να με εκνευρίζει. Leica πίσω ( που απλά συμβούλεψε τη Ηuawei), Porsche μπροστά ( επειδή…έτσι) , ε ας βάλει το όνομα κάποιας γνωστής premium εταιρίας και στα πλάγια για να ολοκληρωθεί το πράγμα.

mixtri

Το άρθρο ωραιο, τα σχόλια δε παλεύονται.

Panagiotis

Εχεις απόλυτο δίκιο mixtri.

Chris966

Το τηλέφωνο είναι απλά ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ σε design, σχεδίαση και-θέλω να πιστεύω-σε ποιότητα κατασκευής. Αν αληθεύει η τιμή, είναι όντως υπερβολικά υψηλή.
Μακάρι να ξεστραβωθεί και η APPLE και να μας εκπλήξει ευχάριστα τον Σεπτέμβριο!
Να παίρνει μαθήματα η APPLE από τέτοιες τηλεφωνάρες…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.