Πως να καταστρέψετε ένα OnePlus 7 Pro

Ακόμα μια ανακοίνωση κινητού, ακόμα ένα τεστ από τον σαδιστή της τεχνολογίας “JerryRigEverything”. Αυτή τη φορά ο γνωστός YouTuber κακοποιεί ένα OnePlus 7 Pro λίγες ώρες μετά την επίσημη παρουσίασή του. Με τα συνηθισμένα εργαλεία του, ένα κοπίδι και αναπτήρα προσπαθεί και τα καταφέρνει να γραντζουνίσει την οθόνη και συνεχιζει με την pop-up selfie camera.

Οι προσπάθειες για γραντζουνιές στην οθόνη του OnePlus 7 από τον Jerry Rig γίνονται βάση της κλίμακας κλίμακας σκληρότητας Mohs χρησιμοποιώντας τα αντίστοιχα εργαλεία και ξεκινούν να διαρκίνονται στις βαθμίδες 6 και 7 Mohs. Σειρά να παίρνει και το “απλό” OnePlus 7, έ Jerry??

OnePlus 7 Pro test, Πως να καταστρέψετε ένα OnePlus 7 Pro

Την ίδια στιγμή που ο JerryRigEverything έκανε τα δικά του, η ίδια η OnePlus δημοσίευε βίντεο που δείχνει το πόσο πολύ αντέχει ο μηχανισμός της pop-up selfie κάμερας. Στο βίντεο παρουσιάζεται η κάμερα να μπορεί να κρατήσει ένα κομμάτι τσιμέντου βάρους 22.3 κιλών με τη χρήση ενός συρματόσχοινου. Αυτό βέβαια δεν είναι κάτι που θα τύχει να κάνετε ποτέ με το OnePlus 7 Pro αλλά καταδυκνύει σύμφωνα με την εταιρεία την στιβαρότητα του μηχανισμού. Ενός μηχανισμού που έχει δοκιμαστεί και αντέχει πάνω από 300.000 άνοιξε-κλείσε όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η εταιρεία κατά την διάρκεια της παρουσίασης του κινητού.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Κάθε φορά πιάνετε η καρδιά μου, βλέποντας αυτόν τον τύπο … αλλά πάντα κάτι σου μένει. Κι εμείς βάζουμε τζαμάκι, θήκη μη πάθει κάτι

Christz

Εγώ έπαθα πλάκα με την ανθεκτικότητα της οθόνης που σε παρατεταμένο κάψιμο , δεν μαυρίζει όπως έχει δει σε άλλες οθόνες

vaskor

Κινητάρα. Ακόμη και οι λεπτομέρειες έχουν προσεχθεί.
Η τιμή ανέβηκε μεν, αλλά το αποτέλεσμα είναι μεγαλειώδες! Χτυπάει στα ίσια όλες τις εταιρείες, δεν έχει να ζηλέψει κάτι από κανένα άλλο αντίστοιχου επιπέδου, γεγονός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus 7

OnePlus 7, 7 Pro, 7T και 7T Pro: Ενημερώνονται επιτέλους σε Android 12

Πριν από σχεδόν δύο μήνες, η Google κυκλοφόρησε το Android 13. Σήμερα η OnePlus ενημερώνει σε Android 12 τα OnePlus 7, 7 Pro, 7T και 7T Pro. Επιτέλους.

Software Android 11 OnePlus OnePlus 7

OnePlus 7 / 7T series: Ξεκίνησε η διανομή της beta έκδοσης του Android 11

Αν και καθυστέρησε, ξεκίνησε η διανομή της πρώτης beta έκδοσης του λειτουργικού Android 11 για τα smartphone των σειρών OnePlus 7 και 7T.

Software Android 11 OnePlus OnePlus 7

OnePlus 7 series: Το Δεκέμβριο η αναβάθμιση σε Android 11 για όλες τις συσκευές

Εκπρόσωπος της OnePlus ανακοίνωσε και επίσημα πως η αναβάθμιση Android 11 θα φτάσει στις συσκευές OnePlus 7 το Δεκέμβριο.

Smartphones Android Android Smartphones featured

Διαθέσιμη η επιλογή 90fps για το PUBG Mobile σε συσκευές OnePlus

Η εν λόγω επιλογή είναι διαθέσιμη στις συσκευές Oneplus 7 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, OnePlus 8 και OnePlus 8 Pro.