LG G5 Lite: Εμφανίστηκε στο GFXBench με Quad-HD οθόνη;

Μια συσκευή με κωδικό LG H840 εμφανίστηκε στο GFXBench και πολύ πιθανόν στην επίσημη παρουσίαση του LG G5 στις 21 Φεβρουαρίου να έχουμε άλλη μια αποκάλυψη. Μήπως η LG παρουσιάσει άλλη μια συσκευή όχι τόσο δυνατή όσο η ναυαρχίδα της εταιρείας αλλά με εξίσου πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά όπως αυτά που εμφανίστηκαν στο GFXBench;

Σύμφωνα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής αυτής, έχουμε έναν mid-range επεξεργαστή ο οποίος πιθανόν να μας δείχνει ότι όντως πρόκειται για ένα μικρότερο LG G5, τον οκταπύρηνο Snapdragon 625 χρονισμένο στα 1.8GHz, μνήμη RAM στα 3GB και 32GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης. Η οθόνη της συσκευής είναι μεγέθους 5.3 ιντσών ανάλυσης Quad HD στα 1440×2560 pixel, μικρότερη από τις 5.5 ίντσες Quad HD που το LG G5 φαίνεται πως θα έχει.

Όσον αφορά τις κάμερες της συσκευής, η κύρια και η εμπρόσθια κάμερα θα βρίσκονται στα 7MP με δυνατότητα λήψης βίντεο 4K, ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι σε αυτά τα benchmark το ακριβές μέγεθος του αισθητήρα της κάμερας πολλές φορές δεν αναφέρεται. Όσον αφορά το λειτουργικό σύστημα, βλέπουμε περιέργως ότι θα τρέχει Android 4.4 KitKat, το οποίο είναι σίγουρο ότι πρόκειται για ορθογραφικό λάθος αφού μια τέτοια συσκευή δε θα “τρέχει” κάτι άλλο πέραν του Android 6.0 Marshmallow.

Μένει να δούμε εαν το συγκεκριμένο μοντέλο θα πλασαριστεί σαν μια μικρότερη έκδοση του LG G5, με τη λογική που εμφανίστηκε το LG G4s συγκριτικά με το LG G4 το 2015 ενώ δεν είναι ακόμα σίγουρο το αν θα παρουσιαστεί την ίδια μέρα με τη ναυαρχίδα της LG για τη φετινή χρονιά.

LG G5 Lite: Εμφανίστηκε στο GFXBench;, LG G5 Lite: Εμφανίστηκε στο GFXBench με Quad-HD οθόνη;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giannis

πφφφ…..
μη μασαρε ρε. ολα αυτα με τις άχρηστες quad Hd ειναι κολπα του μαρκετιγκ για να σας παιρνουν τα λεφτα αλλες μικρες έταιρειες και οχι αυτη στην οποια πρεπει να τα ακουμπατεμε ευγνωμοσύνη καθε Σεπτεμβριο για να μπορει να πληρώνει τις μηνύσεις…… εεεε σορυ τις καινοτομιες της.

Nick

Καλύτερα να μην ανεβάζετε τέτοια θέματα άκου 7 mp επεξεργαστή midrange και android 4.4 θα έρθει με marshmallow η κάμερα θα είναι 16 mp θα έχει τον 820 snapdragon και 4 gb ram η τεχνολογία πάει μπροστά και όχι πίσω εκτός και αν θέλετε να δυσαρεστησετε το κοινό της LG στην Ελλάδα για να ανεβάσετε κάποιο άλλο προϊόν για παράδειγμα της Samsung όπου αυτά τα 2 θα βγουν μαζί. Και όχι ως γνωστόν είμαι fan της Sony αλλά το σωστό να λέγεται.

P@NOS

Nick LG G 5 LITE-LITE-LITE! !

Prideous

Nick
Μιλάνε για το G5 LITE
Αυτά τα τεχνικά χαρακτηρίστηκα που λες προορίζονται για το κανονικό G5
Διάβασε λιγο καλύτερα το άρθρο και μην τα βάζει με το techblog

Spiros

Ελπίζω να έχουμε φτιάξει και την αυτονομία της συσκευής όχι όπως g3 g4 που είναι κατά διαόλου η αυτονομία

ChrisG

Η κάμερα μήπως είναι ψιλό άκυρη σε τέτοιο σετ χαρακτηριστικών;

Gvirginia

Κάποιο λάθος υπάρχει, και στο άρθρο του phonearena. Ο SD 625 υποστηρίζει μέχρι 1080p , κάτι που θα ήταν λογικό σε μια “LITE” συσκευή. Αλλά στα χαρακτηριστικά αναφέρει Adreno 510 που είναι η κάρτα γραφικών που έχουν οι SD 650/652, οι οποίοι υποστηρίζουν QHD.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.