Πράσινη οθόνη στο OnePlus 8 Pro: Update διορθώνει το πρόβλημα

, Πράσινη οθόνη στο OnePlus 8 Pro: Update διορθώνει το πρόβλημα

Μόλις λίγες ημέρες μετά τα πρώτα κρούσματα με εμφάνιση πράσινης οθόνης στο OnePlus 8 Pro, όπου χρήστες στα φόρουμ της OnePlus αλλά και στο Reddit ανέβασαν φωτογραφίες με το πρόβλημα, η εταιρεία λύνει το πρόβλημα με update.

Συγκεκριμένα, με την έκδοση 10.5.5 του OxygenOS για το OnePlus 8 Pro και την έκδοση 10.5.4 για το OnePlus 8 η εταιρεία δίνει τέλος στο πρόβλημα, ευελπιστούμε για πάντα. Η προαναφερθείσα αναβάθμιση για το OnePlus 8 φαίνεται να μη φέρνει κάποια νέα στοιχεία πέραν από bug fixes.

, Πράσινη οθόνη στο OnePlus 8 Pro: Update διορθώνει το πρόβλημα

Στον αντίποδα, η αναβάθμιση για το OnePlus 8 Pro φέρνει μεγαλύτερη ευαισθησία αγγιγμάτων στις άκρες της οθόνης και επιπλέον βελτιστοποίηση κάποιων εφέ. Επίσης, βελτιώνει αρκετά την κάμερα της συσκευής, με καλύτερη ισορροπία λευκού και ακρίβεια εστίασης σε νυχτερινές συνθήκες.

Οι κοινές αλλαγές μεταξύ των δύο συσκευών περιλαμβάνουν βελτίωση της ομαλότητας και σταθερότητας της εφαρμογής της κάμερας αλλά και γενικά του περιβάλλοντος χρήστη, καθώς και καλύτερη συνδεσιμότητα με Wi-Fi αλλά και δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Τα update είναι ήδη διαθέσιμα μέσω OTA σε όλους τους κατόχους των OnePlus 8 και 8 Pro.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χαχαχα

Ήθελα να ήξερα, τόσες χιλιάδες δοκιμές κάνουν στα κινητά πριν τα βγάλουν στην κυκλοφορία, κανείς δεν πρόσεξε κάτι ανάλογο για να το φτιάξουν πριν κυκλοφορήσει?
Είναι εξωφρενικό να βγάζεις κάτι τόσο ακριβό από το κουτί του πρώτη φορά και να αντιμετωπίζεις ένα σοβαρό πρόβλημα λειτουργίας.
Πολύ ξενέρωμα.
Μου προκαλεί απέχθεια αυτού του είδους η παράλειψη…

jimm

Ναι αν το έλυσαν οπως η Huawei στο mate 10 pro τοτε απλα χαμηλωσαν την φωτεινοτητα και πλεον θα ειναι ελαχιστα ορατο αλλα θα ειναι ακομα εκει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.