Smartphones

Press renders του Mate 20 Lite αποκαλύπτουν notch και λεπτά bezel στην οθόνη

Μετά την εμφάνιση του Huawei Mate 20 Lite στην TENAA, έχουμε τα πρώτα press renders της συσκευής που δείχνουν λεπτομέρειες αναφορικά με το σχεδιασμό της συσκευής καθώς και την αποκάλυψη πως διαθέτει οθόνη με notch.

Πριν από δύο εβδομάδες είχε εμφανιστεί φωτογραφία του Mate 20 με οθόνη χωρίς notch και ελάχιστα bezel, με τη γνησιότητα των φωτογραφιών σε τέτοιες περιπτώσεις να είναι υπό αμφισβήτηση μιας και δεν υπάρχει ακόμα κάτι επίσημο από την ίδια τη Huawei. Αυτή τη φορά έχουμε τα πρώτα press renders του Mate 20 Lite τα οποία δείχνουν πως το notch είναι και πάλι εδώ ενώ τα bezel δείχνουν να είναι ιδιαίτερα λεπτά.

Αυτό που επίσης είναι εμφανές είναι η κύρια διπλή κάμερα στην πλάτη της συσκευής με τις φήμες να κάνουν λόγο για φακούς στα 20MP και 2MP, ενώ ο ψηφιακός αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται τοποθετημένος κάτω από αυτήν. Όσον αφορά τη μπροστινή πλευρά του Mate 20 Lite, εκτός των λεπτών bezel και του notch, έχουμε διπλή κάμερα στα 24MP και 2MP για τη λήψη των selfie φωτογραφιών και video.

Τέλος, οι πληροφορίες για τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά αναφέρουν πως στο εσωτερικό της συσκευής θα βρίσκεται ο HiSilicon Kirin 710 χρονισμένος στα 2.2GHz μαζί με 6GB RAM και 64GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης, τα οποία θα πρέπει να επιβεβαιωθούν από την ίδια την εταιρεία στην παρουσίαση όλης της Mate 20 σειράς.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 12 Αυγούστου 2018 20:59

Σχόλια

  • Τα λεπτα bezels στην οθονη που τα βλεπετε; ενοχλητικο notch που πιανει το μισο πανω μερος & μεγαλουτσικο chin απο κατω. Καμια λογικη το design των φετινων Huawei..

  • Οκ δεν είναι άσχημο κινιτο αλλα μέχρι εκεί ούτε μικρά bezel έχει και τεράστιο notch και αρκετά μεγάλο πιγούνι, μακάρι το κανονικό mate να βγει χωρίς notch

  • Πιστεύω το mate 20 το μεγάλο θα είναι πολύ δυνατό εργαλείο με καινούριο επεξεργαστή θα κάνει τη διαφορά

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.