Promo video του Nokia 9 PureView αποκαλύπτει τα χαρακτηριστικά της ναυαρχίδας με τις πέντε κάμερες

Μετά από πολλά renders και φήμες σχετικά με το Nokia 9 PureView και τις πέντε κάμερες στο πίσω μέρος, είχαμε τη δημοσίευση ενός promo video που αποκαλύπτει όλα τα χαρακτηριστικά για τη νέα ναυαρχίδα της HMD Global.

Το promo video δείχνει τα χαρακτηριστικά του Nokie 9 Pure View το οποίο φαίνεται πως θα έχει οθόνη PureDisplay στις 5.99 ίντσες με ανάλυση 2K, υποστήριξη HDR10, με το notch να απουσιάζει. Στο εσωτερικό της συσκευής έχουμε τον επεξεργαστή Snapdragon 845 μαζί με 6GB RAM, 128GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου και ασύρματη φόρτιση Qi.

Οι πέντε κάμερες βρίσκονται στο πίσω μέρος του Nokia 9 PureView χωρίς να γίνεται αναλυτική αναφορά σε αυτές, με τους χρήστες να μπορούν να ρυθμίζουν το bokeh εφέ όπως και να αλλάζουν το focus point μετά τη λήψη της φωτογραφίας. Επιπλέον, θα υπάρχει κάποιο night mode με δυνατότητα λήψης 10 φορές περισσότερου φωτός σε σύγκριση με τα υπόλοιπα smartphone.

Το video επίσης δείχνει πως οι χρήστες θα μπορούν να ξεκλειδώνουν τη συσκευή μέσω του αναγνώστη αποτυπωμάτων που θα βρίσκεται ενσωματωμένος στην οθόνη αλλά και να τραβάνε μια φωτογραφία χρησιμοποιώντας και τους πέντε φακούς ταυτόχρονα. Το Nokia 9 PureView είναι μέρος του προγράμματος Android One και θα “τρέχει” λειτουργικό σύστημα Android 9 Pie, εξασφαλίζοντας γρήγορες αναβαθμίσεις σε βάθος δύο ετών.

Μένει να δούμε πότε θα έχουμε την επίσημη παρουσίαση της συσκευής και να δούμε και επίσημα τις λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά των πέντε καμερών που βρίσκουμε για πρώτη φορά σε στο πίσω μέρος ενός smartphone.

Promo video Nokia 9 PureView αποκαλύπτει χαρακτηριστικά ναυαρχίδας πέντε κάμερες, Promo video του Nokia 9 PureView αποκαλύπτει τα χαρακτηριστικά της ναυαρχίδας με τις πέντε κάμερες

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
S0me0me

Like a G6

Wave

Ωραία ντουζιερα!!

ironman mark 45 αισίως...

η NOKIA , με τα N9, 808, 1020, 950, είχε (και έχουν ακόμα) υπεροχή στη κάμερα. Αυτό που “χάλαγε” όλους ήταν ότι δεν είχαν android… Τώρα σας “χαλάει” πως φαίνεται… Δεν ξέρω , να κλάψω ή να γελάσω…;;;;; Nokia pureview χωρίς αντίπαλο εάν όντως έχει τέτοια εφαρμογή σε android!.-

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global

Boring Phone: HMD Global και Heineken δημιουργούν το “αντίπαλο δέος” των smartphone

Η Heineken και η δημιουργική εταιρεία Bodega συνεργάστηκαν για να κυκλοφορήσουν το Boring Phone, μια συσκευή που κατασκευάζεται από την HMD.

Smartphones featured HMD Global

HMD Pulse: Leak αποκαλύπτει οθόνη IPS LCD 6,56″ και μπαταρία 5.000 mAh

Η HMD Global μπορεί να κυκλοφορεί τηλέφωνα με την επωνυμία Nokia, αλλά ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει και το δικό της brand.

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones featured HMD Global MWC

H HMD θα φέρει το Barbie flip phone αυτό το καλοκαίρι – Ροζ, λαμπερό και όχι smartphone

H ταινία Barbie κυκλοφόρησε πέρυσι το καλοκαίρι και προκάλεσε πάταγο, με τεράστια εμπορική επιτυχία αλλά και πολλές υποψηφιότητες για Όσκαρ.