Προστασία οθόνης του Huawei Mate 40 Pro αποκαλύπτει συσκευή ελάχιστα bezel, χωρίς notch

, Προστασία οθόνης του Huawei Mate 40 Pro αποκαλύπτει συσκευή ελάχιστα bezel, χωρίς notch

Πριν περίπου ένα μήνα είδαμε μία προστασία οθόνης για το επερχόμενο Mate 40 της Huawei, η οποία αποκάλυπτε τα ελάχιστα bezel της συσκευής με κυρτή οθόνη τύπου waterfall. Φαίνεται πως και το Mate 40 Pro θα ακολουθήσει την ίδια σχεδιαστική γραμμή, τουλάχιστον στο μπροστινό μέρος της συσκευής.

Στην κινέζικη ιστοσελίδα Weibo ανέβηκαν φωτογραφίες που δείχνουν μία προστασία οθόνης για το επερχόμενο Mate 40 Pro, για το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχουμε πολλές πληροφορίες. Όπως βλέπουμε, η συσκευή θα έχει ελάχιστα bezel περιμετρικά, με αρκετά μεγάλη καμπυλότητα στις άκρες της οθόνης, όπως είθισται στις συσκευές με οθόνες τύπου waterfall.

, Προστασία οθόνης του Huawei Mate 40 Pro αποκαλύπτει συσκευή ελάχιστα bezel, χωρίς notch

Επίσης, δεν υπάρχει καμία οπή ή κενό, κάτι που μας δείχνει ότι η συσκευή δε θα κάνει χρήση notch ή punch-hole για τη selfie κάμερα, κάτι που σημαίνει πως είτε θα δούμε για πρώτη φορά συσκευή με selfie κάτω από την οθόνη, ή η εταιρεία θα κάνει χρήση pop-up μηχανισμού. Προς το παρόν, όλα είναι πιθανά, οπότε περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Chrome featured

Ψεύτικο Chrome update για Android εγκαθιστά trojan με πρόσβαση στις τραπεζικές εφαρμογές

Οι χρήστες Android να προσέχουν για μια ψεύτικη ενημέρωση του Google Chrome που τους εξαπατά να εγκαταστήσουν ένα κακόβουλο λογισμικό trojan.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.