Qualcomm Snapdragon 898: Θα παρουσιαστεί στις 30 Νοεμβρίου;

Οι περισσότερες πηγές συμφωνούν ως προς ότι το highlight του Tech Summit event της Qualcomm στις 30 Νοεμβρίου θα είναι ο Snapdragon 898. H ναυαρχίδα των mobile επεξεργαστών της Qualcomm αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και ανυπομονησία.

Η Qualcomm δεν έχει δώσει επίσημη επιβεβαίωση για το τι θα παρουσιαστεί στο Tech Summit που έχει ανακοινώσει ότι θα λάβει χώρα από τις 30 Νοεμβρίου έως και τις 2 Δεκεμβρίου, αλλά οι περισσότερες πληροφορίες τονίζουν ότι αυτό που θα πρέπει να περιμένουμε εκείνες τις ημερομηνίες είναι η επίσημη παρουσίαση του Qualcomm Snapdragon 898.

Έχουν ήδη κυκλοφορήσει οι πληροφορίες για τα πρώτα smartphones που θα έρθουν εφοδιασμένα με τον Snapdragon 898, ενώ σταδιακά ολοένα και περισσότερες ναυαρχίδες θα τον έχουν στον βασικό του εξοπλισμό. Ο νέος επεξεργαστής θα έχει οχτώ πυρήνες. Οι τρεις θα είναι AMR Cortex-X2, χρονισμένοι στα 3.0 GHz, θα υπάρχουν άλλοι τρεις Cortex-A710 στα 2.5 GHz και άλλοι τέσσερις Cortex-A510 χρονισμένοι στα 1.79 GHz.

Η GPU του νέου επεξεργαστή θα είναι μία Adreno 730, μαζί με ένα modem X65 5G για τη σύνδεση σε mobile δίκτυα νέας γενιάς.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.