Smartphones

Razer: Από το gaming στα smartphones;

Η Razer είναι γνωστή για ο hardware που λανσάρει απευθυνόμενη στους gamers και μάλιστα είναι πετυχημένη στον συγκεκριμένο τομέα. Φαίνεται όμως πως δεν θέλει να περιοριστεί εκεί και μπορεί να την δούμε να επεκτείνεται στα smartphones.

Οι φήμες έχουν ακουστεί και στο παρελθόν, όμως αυτή τη φορά ο CEO της εταιρείας έρχεται να ρίξει “λάδι στη φωτιά” μέσα από tweet του.

Ο Min-Liang Tan πόσταρε ένα link για μια θέση εργασίας που άνοιξε στην Razer, η οποία ζητά “Product Developer (Mobile)”. Μέσα στα προσόντα που πρέπει να έχουν οι υποψήφιοι περιλαμβάνονται γνώσεις ARM συστημάτων και εξαρτημάτων αλλά και σε ότι αφορά σε smartphones, tablets και mobile συσκευές.

Αν και τίποτα δεν είναι βέβαιο, είναι πολύ πιθανό να δούμε smartphone από τη Razer. Για το τι θα έχει το συγκεκριμένο smartphone μπορούμε να κάνουμε μόνο εικασίες, όπως το ότι θα τρέχει Android, λογικά θα έχει custom launcher ή κάποια λειτουργία σχετιζόμενη με το gaming. Επίσης, θα περιμέναμε να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στο design.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η εταιρεία επικεντρώνεται στην κατασκευή περιφερειακών για gamers, αλλά έχει κυκλοφορήσει ήδη τα Razer Nabu Watch και Nabu/Nabu X fitness bands.

Razer Nabu Watch

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 5 Μαΐου 2016 9:46

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.