Smartphones

Razer Phone 2: Έρχεται τον Σεπτέμβριο μαζί με το Project Linda;

Η Razer έκανε μια δυναμική είσοδο στην αγορά smartphones με το Razer Phone, ένα εξαιρετικό κινητό τηλέφωνο που απέσπασε κυρίως θετικές κριτικές. Πλέον ο κατασκευαστής φαίνεται να ετοιμάζει την επόμενη πρόταση του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έναν γαλλικό ιστότοπο ονόματι frandroid.com, του οποίου πολλές πληροφορίες έχουν αποδειχθεί αξιόπιστες στο παρελθόν, η νέα Razer Phone συσκευή θα κάνει την εμφάνιση της κατά τον Σεπτέμβριο, διαδέχοντας δηλαδή το τωρινό μοντέλο πριν εκείνο κλείσει τον έναν χρόνο κυκλοφορίας. Μάλιστα, η πηγή από την οποία πληροφορήθηκε το frandroid σημειώνει πως μαζί με το νέο smartphone θα διατεθεί και το εξαιρετικά ενδιαφέρον Project Linda που η Razer παρουσίασε στην CES 2018, αλλά λίγοι ήταν αισιόδοξοι ως προς την τελική μαζική παραγωγή του.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Project Linda είναι στην ουσία μια υλοποίηση που έχουμε δει και στο παρελθόν, αλλά η Razer έφτασε πιο κοντά στην… τελειοποίηση της. Πρόκειται για ένα laptop που λειτουργεί μέσω του Razer Phone. Το κινητό τοποθετείται κάτω από το πληκτρολόγιο, εκεί δηλαδή που οι φορητοί υπολογιστές ενσωματώνουν τα trackpads. Το smartphone θα λειτουργεί τόσο ως περιοχή μετακίνησης του κέρσορα, όσο και ως δεύτερη οθόνη. Βέβαια, το σημαντικότερο είναι πως ο υπολογιστής θα χρησιμοποιεί μόνο τους επεξεργαστικούς πόρους του τηλεφώνου για να λειτουργήσει. Θα έχει μόνο δικιά του μπαταρία και επιπρόσθετο αποθηκευτικό χώρο (εξηγείται και στο αρχικό βίντεο).

Αν όντως η Razer παρουσιάσει το δεύτερο smartphone της μαζί με το Project Linda, θα μπορούσε εύκολα να κεντρίσει το ενδιαφέρον αμέτρητων υποψήφιων αγοραστών. Προφανώς, το κόστος για την αγορά του πλήρους bundle ενδέχεται να είναι τσουχτερό. Ο κατασκευαστής θα διαθέσει τα δύο προϊόντα ξεχωριστά, αλλά η ταυτόχρονη προώθηση τους θα έχει μάλλον αρκετά θετικό αντίκτυπο στις πωλήσεις. Υπομονή μερικούς μήνες για να αποκαλυφθούν τα επίσημα πλάνα της Razer.

Πηγή

Σχόλια

  • Η μακακια στο κόκκινο .... θα δουλεύει με την επεξεργαστική ισχύ του τηλεφώνου ; Και θα έχει τσουχτερή τιμή ;
    Και θα πωλείται ως bundle αλλά και ξεχωριστά
    Φαντάσου να βάζεις το κινητό στη θέση του trackpad !!! Φαντάσου τι δεν έκανες με το λαπτοπ ... τώρα όμως θα τα κανεις ...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Νικολακόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.