Razer Phone: Η πρώτη φωτογραφία του gaming smartphone

Razer phone picture, Razer Phone: Η πρώτη φωτογραφία του gaming smartphone

Όλο και πιο πιθανό μοιάζει το γεγονός η Razer να κυκλοφορήσει τελικά το πρώτο της smartphone και μάλιστα πολύ σύντομα. Η εταιρεία έχει ανακοινώσει press event για την 1η Νοεμβρίου και από τότε βλέπουμε αρκετά leaks.

Πριν από λίγες μέρες το λεγόμενο Razer Phone (δεν γνωρίζουμε αν θα είναι αυτή η τελική ονομασία), εμφανίστηκε στο GFXBench, ενώ σήμερα μας έρχεται η πρώτη φωτογραφία του.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά, στο Razer Phone περιμένουμε οθόνη 5.7 ιντσών 16:9 QHD, επεξεργαστή Snapdragon 835, μνήμη RAM 8GB και χωρητικότητα 64GB. Η κάμερα αναμένεται στα 12 Megapixel και η εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel. Θα τρέχει Android, ενώ το mobile OS της Google τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μια αρκετά καλή gaming πλατφόρμα, πολλά κομμάτια του μένουν αναξιοποίητα από τους κατασκευαστές. Μένει να δούμε τι θα κάνει η Razer.

H Razer ετοιμάζεται να μπει στο παιχνίδι των smartphones με ένα gaming μοντέλο, το οποίο θεωρείται ότι λείπει από την αγορά. Τον Ιανουάριο εξαγόρασε την startup, Nextbit, την εταιρεία που κυκλοφόρησε το NextBit Robin.

Όσο για την παραπάνω φωτογραφία, σε αυτή τη φάση δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για την εγκυρότητά της και κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Agnostos13

Τι ξεχωριστο θα εχει το οποιο το καθιστα gaming smartphone;

Agnostos13

Εκτος απο το λογοτυπο της Razer…

NikosAr

Έχω απορία το τη μπορεί να κάνει μια εταιρεία παραπάνω από τις άλλες στο θέμα αυτό, ιδίως σε αυτές τις διαστάσεις και συγκεκριμένο hardware που προωθούν οι κατασκευαστές. Για να δούμε

bezilys

@Agnostos13 εκτός από την ram τπ άλλο δεν ξεχωρίζει από τις άλλες ναυαρχίδες και μου φαίνεται χαζομάρα να πάρει κάποιος ένα κινητό για gaming συνήθως αυτό πάει δευτερεύον

Georgerapp

Αφου ειναι gaming που σημαίνει θα το πάρει αυτός που θα λιώνει οτι πιο απαιτητικό υπάρχει στον χώρο θα πρέπει εκτός απο την κορυφαία cpu gpu να έχει και αυτονομία παραπάνω μαζί με ψύξη.

Agnostos13

@Georgerapp:
Σιγα μην εχει και υδροψυξη! Δεν θα παιξεις Deus Ex

One

Παω στοίχημα ότι το ΧΖ1 Compact θα βγάζει περισσότερα fps στα παιχνίδια από αυτό.

bezilys

@One πεστα φίλε τα sony πάνε εξαιρετικά στα παιχνίδια οποίος είναι gamer βολεύεται και με sony(και εγώ αλώστε gamer είμαι και sony έχω) , άμα βγάλει κινητό με 10.000 χωριτικοτητα η razer και με υδροψυξη το ξανά συζητάμε μέχρι τότε σκέτη κοροϊδία είναι αυτό το κινητό!

Παπαροκας tiamat

bezilys fifa ea η pro evolution konami φιλε? τωρα ξεκινησα το δευτερο. το καλο με τα μπεζελ τις sony και το gaming ειναι οτι το πιανεις απο τις λαβες συν οτι ο ηχος δε κοβεται πουθενά απο τις παλαμες αφου εχουν front stereo speakers

Παπαροκας tiamat

ο exynos του s6 πάθαινε throttling σχετικά εύκολα συν οτι με τα χέρια καλυπτες το ηχειο στην κατω υποδοχη της θυρας φορτισης και δεν ακουγόταν τιποτα απολύτως οσο δυνατά και να το χες bezilys!

bezilys

@Παπαροκας tiamat ναι bezels/στέρεοφωνικα ηχεία είναι ότι πρέπει για gaming! Όσο για τα παιχνίδια δεν πολύ ασχολούμαι με ποδόσφαιρικα τύπου παιχνίδια μόνο το πρώτο είχα κατεβάσει αλλά δεν με εντυπωσίασε και, τώρα πλέον μόνο το wot έχω και το last day από παιχνίδια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear CES 2023 featured RAZER

CES 2023 – Leviathan V2 Pro: Η ηχόμπαρα της Razer προσαρμόζει τον ήχο 3D με βάση τη θέση του κεφαλιού σας

Η Razer αποκάλυψε την ηχόμπαρα για PC Razer Leviathan V2 Pro με beamforming τεχνολογία, η οποία διαθέτει κάμερα υπερύθρων που μπορεί να ανιχνεύσει πού βρίσκεται ο χρήστης σε πραγματικό χρόνο και προσαρμόζει τα 3D beams ήχου για να βελτιστοποιήσει τον ήχο που φτάνει στα αυτιά του.

Games PlayStation PlayStation 5 RAZER

Η Razer παρουσιάζει το χειριστήριό της για το PS5 – Δεν μοιάζει ιδιαίτερα όμορφο

Η Razer αποκάλυψε το δικό της επαγγελματικό χειριστήριο PS5 και δεν φαίνεται να εντυπωσιάζει το κοινό, είναι ογκώδες χειριστήριο με ιδιαίτερα υψηλή τιμή, κρύβει όμως μία εντυπωσιακή τεχνολογία.

Gear Gaming RAZER Tablet

Το Razer Edge είναι ένα ισχυρό tablet για παιχνίδια στο cloud

H Razer παρουσίασε ένα νέο Android tablet ειδικά κατασκευασμένο από την αρχή για gaming στο cloud, με την ονομασία Razer Edge και διατίθεται σε δύο παραλλαγές, ένα μοντέλο WiFi 400 $ και ένα μοντέλο 5G αποκλειστικό της Verizon.

Gear RAZER USB-C

Razer: Λανσάρει ανεμιστήρα ψύξης MagSafe RGB για τηλεφωνα Android και iPhone

Το “Razer Phone Cooler Chroma” είναι ένας ανεμιστήρας ψύξης συμβατός με MagSafe που τροφοδοτείται από USB-C, με φωτισμό Chroma RGB της Razer.