Realme 5: Εμφανίστηκε στο Geekbench με Snapdragon 665

Realme 5, Realme 5: Εμφανίστηκε στο Geekbench με Snapdragon 665

Τα δύο smartphone Realme 5 και 5 Pro θα ανακοινωθούν στις 20 Αυγούστου στο Νέο Δελχί, λίγες μέρες νωρίτερα όμως το απλό Realme 5 εμφανίστηκε στο Geekbench. Η καταχώρηση παρουσιάζει ένα smartphone με αριθμό μοντέλου RMX1911 και μητρική με όνομα “trinket”.

Την μητρική αυτή είδαμε και στο Xiaomi Mi CC9e το οποίο φέρει τον Snapdragon 665. Τον chipset της Qualcomm θα συνοδεύσουν 4GB μνήμης RAM και το Android 9 Pie OS. Το smartphone πέτυχε 1.525 πόντους σε Single core ενώ σε Multi core έφτασε τους 5.498 πόντους.

Realme 5, Realme 5: Εμφανίστηκε στο Geekbench με Snapdragon 665

Όσον αφορά τώρα το Realme 5 Pro θα αποτελείται μάλλον από τον Snapdragon 712 και AMOLED οθόνη με notch τύπου σταγόνα και in-display fingerprint scanner. Αυτό που σίγουρα γνωρίζουμε είναι το Quad camera setup του 5 Pro με κύρια κάμερα στα 48MP με τον Sony IMX586 αισθητήρα, ultra-wide κάμερα με field of view 119 μοίρες, Super Macro lens κάμερα και τέλος έναν depth αισθητήρα.

Η πληροφορία για την κάμερα του Realme 5 Pro αποκαλύφθηκε στον επίσημο λογαριασμό της εταιρείας στο Twitter, η οποία αποκαλεί το σύστημα της κάμερας ως Quad Camera Speedster.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews Android Smartphones Hands-on Realme

Realme 5 ελληνικό hands-on video review

Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Realme 5 με οθόνη 6.5 ιντσών HD+, Snapdragon 665, μνήμη RAM 4GB, τετραπλή κάμερα και μπαταρία 5000 mAh.

Smartphones Realme Realme 5 Realme Android smartphones

Realme smartphones: Ελλάδα κυκλοφορούν στις 3 Φεβρουαρίου

Τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου ξεκινάει η διάθεση των Realme smartphones στην Ελλάδα με τα μοντέλα Realme 5, Realme 5 Pro και Realme X2 Pro.

Smartphones featured Realme Realme 5

Αυτά είναι τα smartphones της Realme που θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Techblog τα Realme Χ2 Pro, Realme 5 Pro και Realme 5 θα είναι τα πρώτα μοντλέλα smartphones που θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα.

Smartphones Realme Realme 5 Realme 5 Pro

Realme 5 και 5 Pro: Επίσημα με τετραπλές κάμερες, από 2GB RAM και τιμή από 125€

Σήμερα η εταιρεία παρουσίασε τα δύο από τέσσερα επερχόμενα smartphones της, τα νέα οικονομικά flagship smartphones, Realme 5 και 5 Pro.