Realme 5: Τα νέα smartphones θα ανακοινωθούν 20 Αυγούστου

Realme 5, Realme 5: Τα νέα smartphones θα ανακοινωθούν 20 Αυγούστου

Η Realme ετοιμάζεται να αποκαλύψει την Realme 5 σειρά smartphone η οποία θα αποτελείται από τα Realme 5 και 5 Pro. Στις 20 Αυγούστου αναμένεται να λάβει χώρα το event της εταιρείας στο Νέο Δελχί στην Ινδία.

Teaser για το τι πρόκειται να δούμε σε αυτό το event έκανε η εταιρεία στο Flipkart, καθώς μας προσκάλεσε να “μπούμε στο 5quad”. Αυτό φυσικά σημαίνει ότι η σειρά 5 θα ενσωματώνει το πρώτο quad camera setup. Δυστυχώς όμως αυτή η σειρά smartphone δεν θα ενσωματώνει τον 64MP snapper του οποίου φωτογραφίες κυκλοφόρησαν το προηγούμενο διάστημα.

Η συσκευή που θα ενσωματώνει τον 64MP αισθητήρα σε ένα quad camera setup αναμένεται να αποκαλυφθεί στις 27 Οκτώβρη.

Όσον αφορά τώρα το Quad camera setup των Realme 5 θα διαθέτει 48MP main κάμερα με τον Sony IMX586 αισθητήρα και θα συνοδεύεται από μία ultra-wide κάμερα με 119 μοίρες field of view. Η τρίτη κάμερα θα ενσωματώνει macro lens ενώ η τέταρτη θα είναι ένας depth αισθητήρας ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί για portrait φωτογραφίες.

Μείνετε συντονισμένοι στο Techblog.gr καθώς τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αποκαλυφθούν περισσότερες πληροφορίες των δύο smartphone.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews Android Smartphones Hands-on Realme

Realme 5 ελληνικό hands-on video review

Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Realme 5 με οθόνη 6.5 ιντσών HD+, Snapdragon 665, μνήμη RAM 4GB, τετραπλή κάμερα και μπαταρία 5000 mAh.

Smartphones Realme Realme 5 Realme Android smartphones

Realme smartphones: Ελλάδα κυκλοφορούν στις 3 Φεβρουαρίου

Τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου ξεκινάει η διάθεση των Realme smartphones στην Ελλάδα με τα μοντέλα Realme 5, Realme 5 Pro και Realme X2 Pro.

Smartphones featured Realme Realme 5

Αυτά είναι τα smartphones της Realme που θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Techblog τα Realme Χ2 Pro, Realme 5 Pro και Realme 5 θα είναι τα πρώτα μοντλέλα smartphones που θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα.

Smartphones Realme Realme 5 Realme 5 Pro

Realme 5 και 5 Pro: Επίσημα με τετραπλές κάμερες, από 2GB RAM και τιμή από 125€

Σήμερα η εταιρεία παρουσίασε τα δύο από τέσσερα επερχόμενα smartphones της, τα νέα οικονομικά flagship smartphones, Realme 5 και 5 Pro.