Realme 5 και 5 Pro: Αποκαλύφθηκαν χαρακτηριστικά, σχεδιασμός και τιμή

Γενικά το φετινό καλοκαίρι είναι ιδιαίτερα ενθουσιώδες, ειδικά για τους οπαδούς του οικοσυστήματος Android. Όχι μόνο παρουσιάστηκαν εντυπωσιακές συσκευές, αλλά βλέπουμε και μικρές εταιρείες να κάνουμε μεγάλα βήματα. Η Realme ετοιμάζεται να παρουσιάσει τα Realme 5 και 5 Pro, και χάρη σε μαζικά leaks και teasers μάθαμε κάποια βασικά χαρακτηριστικά, λίγα πράγματα για τον σχεδιασμό, και την τιμή της απλής έκδοσης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε, τα δύο smartphone θα έχουν διαφορετικές κάμερες. Το Realme 5 Pro θα έχει 48MP κύρια, ενώ το μικρό θα διαθέτει μία 12MP. To πακέτο των τεσσάρων καμερών θα συμπληρώνουν μία ultra-wide, ένας super macro, και ένας αισθητήρας βάθους με λειτουργία πορτραίτου.

Στο σχεδιαστικό κομμάτι, με βάση τα βίντεο και τις εικόνες που μοιράζεται η εταιρεία με το κοινό στα social media, φαίνεται ότι τα Realme 5 θα έχουν waterdrop notch με μεγάλο chin. Επίσης, στο πίσω μέρος θα υπάρχουν οι τέσσερις κάμερες τοποθετημένες σε κάθετη διάταξη και συμβατικός αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Σε επίπεδο hardware, η μικρή έκδοση θα έχει τον Snapdragon 665 που σίγουρα δεν είναι και ο καλύτερος για mid-range συσκευές, αλλά βλέποντας την τιμή στο τέλος του άρθρου θα καταλάβετε. Το Realme 5 Pro θα έχει κάποιον πιο ισχυρό Qualcomm επεξεργαστή, που προς το παρόν παραμένει άγνωστος. Και οι δύο συσκευές θα έχουν 5.000mAh μπαταρία, ενώ το Pro μοντέλο θα υποστηρίζει VOOC Flash Charge 3.0, και σύμφωνα με την εταιρεία θα αναπληρώνει 55% της μπαταρίας σε 30 λεπτά.

Η επίσημη παρουσίαση των Realme 5 έχει προγραμματιστεί για τις 20 Αυγούστου. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε σε ποιες αγορές θα διατεθούν, αλλά ο CEO της Realme σχολίασε στο Twitter ότι η απλή έκδοση θα είναι το πρώτο κινητό με τετραπλή κάμερα και τιμή κάτω από INR 10.000 ή περίπου 125 ευρώ.

Επεξεργάστηκε την 17 Αυγούστου 2019 14:22

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.