Smartphones

Realme 6i: Το πρώτο smartphone με Helio G80 έρχεται στις 17 Μαρτίου

Η ανάπτυξη της Realme είναι ταχύτατη και τον τελευταίο χρόνο έχει κυκλοφορήσει πολλά smartphones. Μετά τις μεγάλες εκδόσεις της σειράς 6, η εταιρεία ετοιμάζεται να βγάλει στην αγορά το Realme 6i.

Έρχεται και η μικρή έκδοση

Η κατασκευάστρια αποκάλυψε μέσω της σελίδας της στο Facebook κάποια χαρακτηριστικά του Realme 6i, καθώς και την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Αρχικά, η παρουσίαση του smartphone θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαρτίου του 2020 στη Myanmar.

Έπειτα, το Realme 6i θα είναι το πρώτο smartphone στον κόσμο με τον MediaTek Helio G80. Επιπλέον, το smartphone θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 18W μέσω θύρας USB type-C και θα έχει κλασική θύρα ακουστικών.

Σε ένα ακόμη νεότερο teaser, η εταιρεία αποκάλυψε ότι το Realme 6i θα έχει τετραπλή AI κάμερα 48MP. Οι αισθητήρες θα είναι τοποθετημένοι σε ενιαίο module με κάθετη διάταξη.

Κατά τα άλλα, το 6i εμφανίστηκε τον προηγούμενο μήνα στην FCC. Η καταχώρηση αποκάλυπτε κλασικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και 6,5 ίντσες οθόνη. Επίσης, σύμφωνα με την FCC, το smartphone θα έχει μπαταρία 5.000mAh, τη μεγαλύτερη από κάθε άλλο μοντέλο της σειράς.

Πηγή 1 Πηγή 2

Επεξεργάστηκε την 13 Μαρτίου 2020 11:20

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.