Η Realme φέρνει τεχνολογία ενσύρματης φόρτισης 300W στα τηλέφωνα

Realme, Η Realme φέρνει τεχνολογία ενσύρματης φόρτισης 300W στα τηλέφωνα

H Realme ετοιμάζεται να παρουσιάσει τεχνολογία ενσύρματης φόρτισης 300W για smartphone, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από την Κίνα.

Αυτό δεν θα είναι το πρώτο σύστημα 300W που εμφανίζεται από έναν κινέζο κατασκευαστή συσκευών, καθώς και η Redmi ανακοίνωσε τη δική της αντίστοιχη τεχνολογία τον Φεβρουάριο του 2023.

Όταν έγινε αυτό, υποστηρίχθηκε ότι θα γέμιζε μια μπαταρία 4.100 mAh από το μηδέν στο 100% σε λιγότερο από πέντε λεπτά. Έχει περάσει περισσότερο από ένας χρόνος από εκείνη την παρουσίαση και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τηλέφωνο Redmi που να χρησιμοποιεί αυτή την τεχνολογία φόρτισης 300W.

Λογικά η ανακοίνωση της Realme θα κινηθεί στα ίδια νερά και θα περάσει καιρός μέχρι να χρησιμοποιηθεί σε πραγματικές συσκευές. Ωστόσο, η Realme έχει πλησιάσει μέχρι στιγμής τα 300W με την ενσύρματη φόρτιση 240W που παρουσιάστηκε πιο πρόσφατα στα ακουστικά GT5 και GT Neo 5.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επερχόμενο GT7 Pro της Realme θα διαθέτει βαθμολογία IP69 για αντοχή στη σκόνη και το νερό, καθώς και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων υπερήχων.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Realme Realme Android smartphones

Επίσημα τα Realme 13 5G και 13+ 5G με chipset Dimensity 6300 και Dimensity 7300 Energy αντίστοιχα

Μετά τα Realme 13 Pro, 13 Pro+ και 13 4G, τώρα κυκλοφόρησαν τα νέα μέλη της σειράς, τα Realme 13 5G και Realme 13+ 5G.

Smartphones Realme

Realme Note 60: Επιβεβαιώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του smartphone

Τον περασμένο μήνα συναντήσαμε μια λίστα Geekbench για το Realme Note 60 και τώρα έχουμε στα χέρια μας και μια ημερομηνία κυκλοφορίας.

Smartphones Realme

Η τεχνολογία SuperSonic 320 W της Realme γεμίζει την μπαταρία σε λιγότερο από 5 λεπτά

Η Realme παρουσίασε αναλυτικά τη νέα της τεχνολογία φόρτισης smartphone, την 320W SuperSonic Charge, η οποία είναι η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Realme

Realme 13+: Πέρασε από το Geekbench με Dimensity 7300

Το Realme RMX5002 μόλις πιστοποιήθηκε από την TENAA και, σύμφωνα με αναφορές, πρόκειται για το επερχόμενο Realme 13+.