realme GT: Η νέα κορυφαία σειρά smartphones ωθεί τους χρήστες να «κάνουν το άλμα»

, realme GT: Η νέα κορυφαία σειρά smartphones ωθεί τους χρήστες να «κάνουν το άλμα»

Στο Mobile World Congress 2021 που πραγματοποιήθηκε στη Σανγκάη, η realme, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στον κόσμο, παρουσίασε το νέο της μοντέλο-ορόσημο, Realme GT ανακοινώνοντας παράλληλα τη νέα στρατηγική της με σύνθημα «Διπλή πλατφόρμα – Διπλά Ορόσημα» η οποία θα της επιτρέψει να παρουσιάσει ολοκληρωμένα και συνεκτικά τη μεσαίας και υψηλής κατηγορίας γκάμα προϊόντων της, προσφέροντας έτσι ακόμη περισσότερες επιλογές ισχυρής τεχνολογίας και άρτιου σχεδιασμού στους νέους καταναλωτές της. Ταυτόχρονα, η realme συνεχίζει την ταχεία ανάπτυξή της σε συνέχεια του 2020, κατακτώντας το ορόσημο των 70 εκατομμυρίων χρηστών smartphone παγκοσμίως, μόλις στους δύο πρώτους μήνες του 2021.

Διπλά ορόσημα, «Άλμα» στην αγορά υψηλών προδιαγραφών

Σύμφωνα με την εταιρεία στατιστικών στοιχείων Counterpoint, οι παγκόσμιες αποστολές smartphone της realme για το 2020 ανήλθαν συνολικά σε περισσότερα από 42,4 εκατομμύρια τεμάχια σημειώνοντας ρυθμό ανάπτυξης της τάξεως του 65%, γεγονός που κατέστησε την εταιρεία ως τη μόνη μάρκα smartphone στον κόσμο που θα σημειώσει συνολική ανάπτυξη πάνω από 50%. Και στη νέα αυτή χρονιά, η realme θα επικεντρωθεί στα προϊόντα μεσαίας και υψηλής κατηγορίας, τα οποία θα αποτελέσουν το κρίσιμο πεδίο στόχευσης για την συνολική ανάπτυξη της μάρκας. Πιστή στο πνεύμα του σλόγκαν της «Τόλμησε να κάνεις το άλμα», η realme τολμά και πρόκειται να προσφέρει μία πιο ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων smartphone μεσαίας έως υψηλής κατηγορίας στους νέους καταναλωτές της, τροφοδοτώντας με καινούρια έμπνευση ολόκληρο τον κλάδο.

Για να πετύχει τον σκοπό αυτό, η realme ανακοινώνει επίσημα τη νέα γραμμή στρατηγικής της «Διπλή πλατφόρμα Διπλά Ορόσημα». Στις μεσαίες και υψηλότερες κατηγορίες, η εταιρεία θα αξιοποιήσει στις σειρές προϊόντων της τόσο την πλατφόρμα “Snapdragon 8xx” όσο και την κορυφαία πλατφόρμα 5G της MediaTek Dimensity, λανσάροντας παράλληλα δύο νέες σειρές προϊόντων, οι οποίες, αποτελούμενες από μοντέλα-ορόσημα εφοδιασμένα με υψηλές αποδόσεις και τελευταίας λέξης αισθητική, θα προσφέρουν ακόμα περισσότερες premium δυνατότητες στους νεαρής ηλικίας χρήστες τους. Η έναρξη της στρατηγικής «Διπλή Πλατφόρμα Διπλά ορόσημα» θα σημάνει την αρχή για ένα νέο ταξίδι για τη realme με επιτυχίες και αναγνώριση.

Η κορυφαία απόδοση, γεννήθηκε για την ανάλογη ταχύτητα

Η νέα σειρά GT θα γίνει αναπόφευκτα η κορυφαία σειρά με τις υψηλότερες επιδόσεις στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων smartphone της εταιρείας, όπως αυτό θα διαμορφωθεί μέσα από τη χάραξη της νέας στρατηγικής της. Ως το νέο ορόσημο της realme, εφοδιασμένο με τον επεξεργαστή Snapdragon 888, η σειρά GT ωθεί τους χρήστες να «κάνουν το άλμα» και να αγκαλιάσουν την τελευταία λέξης της τεχνολογίας και την συνολικά ξεχωριστή εμπειρία που τους προσφέρεται μέσα από τη νέα σειρά προϊόντων.

Προκειμένου να είναι βέβαιο ότι η καινοτόμος απόδοση του επεξεργαστή Snapdragon 888 realme θα είναι πάντοτε προφυλαγμένη, η σειρά GT θα είναι εκτός των άλλων εξοπλισμένη με το ανοξείδωτο ατσάλι του μηχανισμού ψύξης VC Cooling System. Το νέο αυτό σύστημα ψύξης βελτιώνει περαιτέρω την απόδοση διασποράς της θερμότητας, χάρη στη χρήση ανοξείδωτου χάλυβα εντός του συστήματος ψύξης της συσκευής, βελτιστοποιώντας έτσι τη λειτουργία διάχυσης της θερμότητας, ώστε να αποφεύγεται η υπερθέρμανση.

Ταυτόχρονα, το realme GT ξεχωρίζει και για τον μοναδικό του σχεδιασμό. Το πρώτο μοντέλο κατασκευασμένο με Dual-tone Vegan Leather, αξιοποιεί δύο διαφορετικά είδη υλικών σε δύο διαφορετικές αποχρώσεις, ώστε να επιτύχει μια αεροδυναμική αίσθηση ταχύτητας η οποία έρχεται να ταιριάξει απόλυτα με τις υψηλές του αποδόσεις. Για να πετύχει το επιθυμητό οπτικό εφέ, η realme πρωτοστάτησε και στην σχεδιαστική καινοτομία, δημιουργώντας με την διαδικασία χύτευσης την προσθήκη ενός ακόμα σχεδίου για το πίσω κάλυμμα και το εσωτερικό πλαίσιο του τηλεφώνου, κάνοντας το δέρμα Vegan να συνταιριάξει άψογα με το σχέδιο που μοιάζει σαν μια μαύρη γυαλιστερή “πίστα αγώνων” και κοσμεί το μοντέλο. Το υλικό Vegan Leather έχει λοιπόν συνολικά αναβαθμιστεί στη 2η γενιά, διαθέτοντας ακόμη πιο φίνα και απαλή αίσθηση αλλά και καλύτερο εφέ χρώματος.

Ως το πρώτο ορόσημο αυτής της νέας εποχής για τη realme, η σειρά realme GT θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 4 Μαρτίου, εμπλουτίζοντας την σειρά Smartphone της εταιρείας και φέρνοντας καινούριες αφορμές για ενθουσιασμό για όλους τους χρήστες στις μεσαίες και υψηλές κατηγορίες smartphone της αγοράς. H realme θα συνεχίσει απτόητη να εκπλήσσει ευχάριστα τους καταναλωτές της προσφέροντάς τους ριζοσπαστικές προτάσεις τεχνολογίας μένοντας πάντα στο πνεύμα καινοτομίας που την χαρακτηρίζει.

Στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσει αλλά δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς.

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.