Realme GT Neo 2: Με Snapdragon 870 και οθόνη 120 Hz

To Realme GT Neo 2 κάνει την εμφάνισή του σε ανεπίσημα renders, ενώ διαρρέουν και όλα τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι η Realme ετοιμάζει και ένα tablet, το Realme Pad με επεξεργαστή MediaTek Helio G80.

Αναφορικά με το Realme GT Neo 2, το οποίο κάνει την εμφάνισή του σε ανεπίσημα renders, αλλά μας δίνει μία πολύ καλή εικόνα του σχεδιασμού του. Όσον αφορά στα τεχνικά του χαρακτηριστικά, το Realme GT Neo 2 είναι εφοδιασμένο με οθόνη διαγωνίου 6.62 ιντσών, τεχνολογίας AMOLED, με συχνότητα λειτουργίας τα 120 Hz. Η ανάλυση της οθόνης θα είναι στα Full HD+.

, Realme GT Neo 2: Με Snapdragon 870 και οθόνη 120 Hz

O επεξεργαστής του Realme GT Neo 2 είναι ο Snapdragon 870 της Qualcomm, που διαφοροποιείται από τον Snapdragon 888 του Realme GT. Ο επεξεργαστής αυτός συνδυάζεται με 8 GB μνήμης RAM και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 128 GB. Στο θέμα της κάμερας, το Realme GT Neo 2 θα έχει κάμερα 64 Megapixel, ultra wide στα 8 Megapixel, macro στα 2 Megapixel, ενώ στο μπροστινό κομμάτι θα υπάρχει selfie camera των 16 Megapixel. H χωρητικότητα της μπαταρίας του θα είναι στα 5000 mAh.

, Realme GT Neo 2: Με Snapdragon 870 και οθόνη 120 Hz

To Realme Pad εμφανίστηκε σε benchmarking test, να φορά επεξεργαστή MediaTek Helio G80, ο οποίος είναι οχταπύρηνος, βασισμένος στην αρχιτεκτονική των 12 nm. Αναμένεται να έχει μνήμη RAM είτε στα 4, είτε στα 6 GB, με οθόνη 10.4 ιντσών, μπαταρία 7100 mAh και αποθηκευτικό χώρο στα 64 GB.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.