Smartphones

Realme GT Neo 3: Το Gaming smartphone εμφανίζεται σε renders

Tο Realme GT Neo 3 θα είναι η gaming πρόταση της εταιρείας στα smartphones και τώρα έχουμε μία ευκαιρία να το δούμε σε renders. To συγκεκριμένο τούμπανο τόσο σε δυνατότητες όσο και σχεδιασμό κινητό θα έχει επεξεργαστή MediaTek Dimensity 9000.

Εκτός από τον ισχυρό επεξεργαστή, το Realme GT Neo 3 θα προσφέρει ικανοποιητική αυτονομία με την μπαταρία χωρητικότητας 5000 mAh, η οποία μπορεί να φορτίζει σε… καταιγιστικούς ρυθμούς 125W, για να μην διακόπτει κανείς το gaming λόγω μειωμένης ενέργειας.

Τα specs αναμένεται να είναι high end με αρκετές δυνατότητες που θα μπορούσαν να ικανοποιήσουν ακόμα και τον απαιτητικό χρήστη. Όπως φαίνεται από τα renders, το Realme GT Neo 3 θα έχει πολύ έντονα σχεδιαστικά στοιχεία, με χρώμα και macho στοιχεία στο πίσω μέρος. Η Realme σε αυτή τη φάση δεν κάνει κάποια διαρροή για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου.

Το Realme GT Neo 3 θα έχει να αντιμετωπίσει έντονο ανταγωνισμό στο πεδίο των gaming smartphones, τα οποία φαίνεται πως ενδιαφέρουν ολοένα και περισσότερους κατασκευαστές.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.