Realme: Στην Ελλάδα κατατάσσεται ανάμεσα στις 3 καλύτερες μάρκες smartphone

Realme, Realme: Στην Ελλάδα κατατάσσεται ανάμεσα στις 3 καλύτερες μάρκες smartphone

Realme, Realme: Στην Ελλάδα κατατάσσεται ανάμεσα στις 3 καλύτερες μάρκες smartphone

Η realme επιβεβαιώνεται ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στην Ευρώπη για το 2021 και κατατάσσεται ανάμεσα στην πρώτη πεντάδα σε 13 ευρωπαϊκές χώρες, σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις της Canalys (sell-in) για την αποστολή smartphone, το Φεβρουάριο του 2022.

Η Canalys που είναι γνωστή για την έρευνα της στο κομμάτι της τεχνολογίας, διερεύνησε την ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς smartphone μεταξύ όλων των μεγάλων αγορών και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι με την ετήσια αύξηση της τάξης του 518%, η realme είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα ανάμεσα στις 5 κορυφαίες μάρκες smartphone.

Παράλληλα, η realme έχει κάνει μεγάλα βήματα το τέταρτο τρίμηνο του 2021, σημειώνοντας ανάπτυξη 449% σε ετήσια βάση στην Ευρώπη και κατακτώντας την 4η θέση.

Realme, Realme: Στην Ελλάδα κατατάσσεται ανάμεσα στις 3 καλύτερες μάρκες smartphone

Στη Δυτική Ευρώπη, η realme πέτυχε ένα μεγάλο άλμα ανάπτυξης της τάξης του 1365% σε ετήσια βάση και έφτασε στο Top 5 της Γερμανίας, της Ιταλίας, της Ισπανίας, της Ολλανδίας και του Βελγίου. Στην Κεντρική Ανατολική Ευρώπη, η realme ανέτρεψε την Apple και έφτασε στο Top 3 με 10936% ανάπτυξη και 18% μερίδιο αγοράς. Πιο συγκεκριμένα, περισσότερες από 7 χώρες κατατάσσονται ανάμεσα στο Top 5 στην περιοχή της Κεντρικής Ανατολικής Ευρώπης. Στην Ελλάδα, η realme για το τέταρτο τρίμηνο του 2021 κατάφερε να φτάσει στο Top 3 με ετήσια ανάπτυξη 285% και 13% μερίδιο αγοράς.

Realme, Realme: Στην Ελλάδα κατατάσσεται ανάμεσα στις 3 καλύτερες μάρκες smartphone

Ως απόδειξη της ισχυρής απόδοσης της realme στα τέλη του 2021, η realme δεσμεύτηκε για ανάπτυξη στην Ευρώπη και συνεχίζει να φέρνει νέα premium smartphone στους καταναλωτές με κορυφαίες τεχνολογίες και υπηρεσίες στον κλάδο.

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews featured Hands-on Realme

Realme C67 review: Με Κατοστάρα και Snapdragon

Το realme C67 είναι το πρώτο smartphone που διαθέτει τη μεγαλύτερη camera ανάλυσης 108MP αισθητήρα και zoom camera 3x στην κατηγορία του. Δείτε το review του Techblog!

Smartphones featured Realme

Η realme παρουσίασε το C67, μια συσκευή «Champion» με camera 108MP και επεξεργαστή Snapdragon 6nm

Το realme C67 προσφέρει στον χρήστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία κινητής τηλεφωνίας, σε μια ελκυστική τιμή που ξεκινά από 209,90 €.

Smartphones Realme

realme C67: Με κάμερα 108MP και Snapdragon 685

Η realme έχοντας ήδη ξεπεράσει τις 100 εκατομμύρια αποστολές smartphones, πρόκειται να λανσάρει στις 6 Φεβρουαρίου, το smartphone C67.

Smartphones Apple iPhone Realme

H Realme παρουσιάζει το δικό της Dynamic Island στο C55

Με το βασικό χαρακτηριστικό των τελευταίων iPhone, το Dynamic Island κυκλοφόρησε το Realme C55, που περιλαμβάνει ένα χαρακτηριστικό που η εταιρεία αποκαλεί «Mini Capsule».