Realme: Θα κυκλοφορήσει σύντομα smartphone με μπαταρία 6.000mAh

, Realme: Θα κυκλοφορήσει σύντομα smartphone με μπαταρία 6.000mAh

Με τις συσκευές να γίνονται όλο και λεπτότερες, οι εταιρείες πλέον προσπαθούν να προσφέρουν όσο το δυνατόν γρηγορότερη φόρτιση, όπως η Oppo που μας ετοιμάζει φόρτιση στα 125W. Όμως, η Realme φαίνεται πως αντί για να δώσει έμμεση λύση στο πρόβλημα, σκοπεύει να χτυπήσει απευθείας.

Ο Palson Yi, Διευθυντής του τμήματος Μάρκετινγκ της Realme, ανακοίνωσε μέσα από post του στο Instagram πως η εταιρεία είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει την πρώτη της συσκευή με τεράστια μπαταρία στα 6.000mAh. Ο ίδιος σημειώνει πως αυτή η ανάπτυξη ήρθε μετά από την επιθυμία πολλών fan για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη μπαταρία, με την εταιρεία να ακούει αυτή την επιθυμία και να είναι έτοιμη να προσφέρει αντίστοιχα.

, Realme: Θα κυκλοφορήσει σύντομα smartphone με μπαταρία 6.000mAh

Η μπαταρία των 6.000mAh, με αριθμό προϊόντος BLP793, εμφανίστηκε στη βάση δεδομένων του TUV Rheinland, χωρίς όμως να δίνονται περισσότερες πληροφορίες. Εσείς θα θέλατε μεγαλύτερη μπαταρία και πιο ογκώδη συσκευή, ή πιστεύεται πως η χωρητικότητα κοντά στα 4.500mAh που παίζει αυτή τη στιγμή στις μπαταρίες των ναυαρχίδων ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας;

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones iPhone 15 Pro Max OPPO

iPhone 15 Pro Max VS Oppo Find X7 Ultra: Ποιο έχει την καλύτερη κάμερα;

Η κάμερα του Oppo Find X7 Ultra έχει μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες στον ιστότοπο κάμερας DXOMark, πιο υψηλή από του iPhone 15 Pro Max.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Gear featured OPPO

Oppo Air Glass 3 XR: Έξυπνα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας με φωνητικό βοηθό ΑΙ

H Oppo έδωσε το παρόν στο MWC 2024 στη Βαρκελώνη και αποκάλυψε τα μελλοντικά της σχέδια και το νέο πρωτότυπο γυαλιών Air Glass 3 XR.