Realme X2: Έρχεται 24 Σεπτεμβρίου με selfie 32MP και Snapdragon 712

Realme X2, Realme X2: Έρχεται 24 Σεπτεμβρίου με selfie 32MP και Snapdragon 712

Όπως όλα δείχνουν τίποτα δεν σταματάει την Realme από τη συνεχή παρουσίαση smartphones. Τον προηγούμενο μήνα η εταιρεία παρουσίασε τα Realme 5, πριν λίγες ημέρες αποκάλυψε το Realme XT στην Ινδία και τώρα ανακοίνωσε ότι στις 24 Σεπτεμβρίου θα κάνει το ντεμπούτο του στην Κίνα το Realme X2.

Νωρίτερα η εταιρεία είχε επιβεβαιώσει ότι το Realme X2 θα είναι εξοπλισμένο με 64MP τετραπλή κάμερα και τώρα αποκάλυψε ότι η selfie κάμερα της συσκευής θα είναι στα 32MP.

Η Realme είχε ανακοινώσει ότι το X2 θα είναι μία σχετικά αναβαθμισμένη έκδοση του Realme XT η οποία θα είναι εξοπλισμένη με τον αναβαθμισμένο Snapdragon 730. Συγκριτικά, η έκδοση για την Ινδική αγορά διαθέτει τον Snapdragon 712. Επιπλέον, το Realme XT έρχεται με 16MP selfie κάμερα άρα το μη ανακοινωμένο Realme X2 διπλασιάζει τα MP της κάμερας αυτής.

Realme X2, Realme X2: Έρχεται 24 Σεπτεμβρίου με selfie 32MP και Snapdragon 712

Κατά τα άλλα, το Realme XT έρχεται με την 6,4 ιντσών AMOLED οθόνη με waterdrop notch και 2.340 × 1.080 ανάλυση. Στο εσωτερικό τους πέρα από τον Snapdragon 712 έχει και 8GB μνήμη RAM και 128GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Τέλος, η συσκευή έχει 4.000mAh μπαταρία και γρήγορη φόρτιση VOOC 3.0.

Ωστόσο, θα πρέπει να περιμένουμε μερικές ημέρες ακόμη για να μάθουμε ποια χαρακτηριστικά τις αρχικής έκδοσης θα διατηρήσει το Realme X2, ποια θα είναι η τιμή του, και αν θα κυκλοφορήσει εκτός Κίνας.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews featured Hands-on Realme

Realme C67 review: Με Κατοστάρα και Snapdragon

Το realme C67 είναι το πρώτο smartphone που διαθέτει τη μεγαλύτερη camera ανάλυσης 108MP αισθητήρα και zoom camera 3x στην κατηγορία του. Δείτε το review του Techblog!

Smartphones featured Realme

Η realme παρουσίασε το C67, μια συσκευή «Champion» με camera 108MP και επεξεργαστή Snapdragon 6nm

Το realme C67 προσφέρει στον χρήστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία κινητής τηλεφωνίας, σε μια ελκυστική τιμή που ξεκινά από 209,90 €.

Smartphones Realme

realme C67: Με κάμερα 108MP και Snapdragon 685

Η realme έχοντας ήδη ξεπεράσει τις 100 εκατομμύρια αποστολές smartphones, πρόκειται να λανσάρει στις 6 Φεβρουαρίου, το smartphone C67.

Smartphones Apple iPhone Realme

H Realme παρουσιάζει το δικό της Dynamic Island στο C55

Με το βασικό χαρακτηριστικό των τελευταίων iPhone, το Dynamic Island κυκλοφόρησε το Realme C55, που περιλαμβάνει ένα χαρακτηριστικό που η εταιρεία αποκαλεί «Mini Capsule».