Realme X2 Pro: Θα έχει οθόνη 90Hz και τη γρηγορότερη φόρτιση στην Ευρώπη

Σχεδόν κάθε flagship smartphone που κυκλοφορεί έχει τρεις ή τέσσερις κάμερες. Σταδιακά, όλο και περισσότερες κατασκευάστριες εξοπλίζουν ακόμη και τα πιο οικονομικά κινητά με αντίστοιχο αριθμό καμερών. Μία από αυτές τις εταιρείες είναι και η Realme που έχει ήδη κυκλοφορήσει τέσσερα smartphones με τετραπλή πίσω κάμερα, και τώρα ετοιμάζεται να προσθέσει στη λίστα και το Realme X2 Pro.

Realme X2 Pro, Realme X2 Pro: Θα έχει οθόνη 90Hz και τη γρηγορότερη φόρτιση στην Ευρώπη

Η Realme σε όλα τα προηγούμενα έξυπνα τηλέφωνα με τέσσερις πίσω κάμερες έχει τοποθετήσει το module στην αριστερή πάνω γωνία. Κάτι που κάνουν αρκετές κατασκευάστριες για εξοικονόμηση χώρου στο εσωτερικό των smartphones. Ωστόσο, με το Realme X2 Pro άλλαξε τακτική και μετέφερε το module στο κέντρο της πίσω πλευράς.

Realme X2 Pro, Realme X2 Pro: Θα έχει οθόνη 90Hz και τη γρηγορότερη φόρτιση στην Ευρώπη

Από την 1η Οκτωβρίου, στην ιστοσελίδα της Realme Ευρώπης αποκαλύπτονται τα κύρια χαρακτηριστικά του X2 Pro, ένα κάθε μέρα. Το τελευταίο στοιχείο που αποκάλυψε η εταιρεία είναι ότι το smartphone θα έχει τετραπλή πίσω κάμερα 64MP με υποστήριξη 20x υβριδικού ζουμ.

Μέχρι τώρα η εταιρεία έχει αποκαλύψει ότι το Realme X2 Pro θα είναι το πρώτο smartphone σε αυτό το εύρος τιμής που θα είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 855+, θα έχει οθόνη με 90Hz ρυθμό ανανέωσης και θα υποστηρίζει 50W γρήγορη φόρτιση, την πιο γρήγορη στην Ευρώπη σύμφωνα με την ίδια.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Η Realme ακολουθώντας τον δρόμο που χάραξε η Xiaomi, ουσιαστικά προσφέροντας δηλαδή κινητά με κορυφαία χαρακτηριστικά αλλά εντούτοις σε εξαιρετικά προσιτές τιμές, προβλέπω ότι θα έχει εκρηκτική άνοδο στο μέλλον. Ο ανταγωνισμός βέβαια, κυρίως με την Xiaomi αλλά και με άλλες εταιρείες όπως Honor κτλ, είναι αδυσώπητος.

Makis

80 ίντσες ειναι το συγκεκριμένο ή 90;

Πετρος

150 ιντσων ειναι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews featured Hands-on Realme

Realme C67 review: Με Κατοστάρα και Snapdragon

Το realme C67 είναι το πρώτο smartphone που διαθέτει τη μεγαλύτερη camera ανάλυσης 108MP αισθητήρα και zoom camera 3x στην κατηγορία του. Δείτε το review του Techblog!

Smartphones featured Realme

Η realme παρουσίασε το C67, μια συσκευή «Champion» με camera 108MP και επεξεργαστή Snapdragon 6nm

Το realme C67 προσφέρει στον χρήστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία κινητής τηλεφωνίας, σε μια ελκυστική τιμή που ξεκινά από 209,90 €.

Smartphones Realme

realme C67: Με κάμερα 108MP και Snapdragon 685

Η realme έχοντας ήδη ξεπεράσει τις 100 εκατομμύρια αποστολές smartphones, πρόκειται να λανσάρει στις 6 Φεβρουαρίου, το smartphone C67.

Smartphones Apple iPhone Realme

H Realme παρουσιάζει το δικό της Dynamic Island στο C55

Με το βασικό χαρακτηριστικό των τελευταίων iPhone, το Dynamic Island κυκλοφόρησε το Realme C55, που περιλαμβάνει ένα χαρακτηριστικό που η εταιρεία αποκαλεί «Mini Capsule».