Realme X2 Pro: Θα έχει Snapdragon 855+ και τετραπλή κάμερα 64MP

Realme X2 Pro, Realme X2 Pro: Θα έχει Snapdragon 855+ και τετραπλή κάμερα 64MP

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα ο Γενικός Διευθυντής Μάρκετινγκ της Realme, Xu Qi, επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία θα κυκλοφορήσει σύντομα το πρώτο smartphone με Snapdragon 855+. Το όνομα της συσκευής θα είναι Realme X2 Pro, θα κυκλοφορήσει και στις ευρωπαϊκές αγορές, και η επίσημη παρουσίαση έχει προγραμματιστεί για αυτόν τον μήνα στην Κίνα.

Η Realme προωθεί το smartphone με το σλόγκαν “full speed flagship” και πρόκειται για το πρώτο τηλέφωνο σε αυτό το εύρος τιμής που θα είναι εξοπλισμένο με τον οκταπύρηνο Snapdragon 855+ χρονισμένο στα 2,96GHz.

Το Realm X2 Pro θα έχει τέσσερις πίσω κάμερες με την κύρια έχει τον 64MP Samsung GW1, η δευτερεύουσα είναι ultra wide-angle με οπτικό πεδίο 115 μοιρών, ακόμη υπάρχει ένας τηλεφακός και ένας portrait lens. Οι τέσσερις κάμερες μπορούν να πετύχουν 20x υβριδικό ζουμ.

Realme X2 Pro, Realme X2 Pro: Θα έχει Snapdragon 855+ και τετραπλή κάμερα 64MP

Ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι ή εταιρεία αναφέρει στην επίσημη σελίδα της πως κάθε μέρα θα αποκαλύπτει και ένα χαρακτηριστικό του smartphone, μέχρι και τις 4 Οκτωβρίου που ίσως να είναι η ημερομηνία παρουσίασης του smartphone.

Σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές, το Realme X2 Pro θα έχει οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90Hz, ανάλυση 1.080x2x400 pixels, αναλογία 20:9, waterdrop notch και κατά πάσα πιθανότητα in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστές άλλες λεπτομέρειες για το Realme X2 Pro όμως αναμένουμε να μάθουμε περισσότερα σύντομα.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews featured Hands-on Realme

Realme C67 review: Με Κατοστάρα και Snapdragon

Το realme C67 είναι το πρώτο smartphone που διαθέτει τη μεγαλύτερη camera ανάλυσης 108MP αισθητήρα και zoom camera 3x στην κατηγορία του. Δείτε το review του Techblog!

Smartphones featured Realme

Η realme παρουσίασε το C67, μια συσκευή «Champion» με camera 108MP και επεξεργαστή Snapdragon 6nm

Το realme C67 προσφέρει στον χρήστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία κινητής τηλεφωνίας, σε μια ελκυστική τιμή που ξεκινά από 209,90 €.

Smartphones Realme

realme C67: Με κάμερα 108MP και Snapdragon 685

Η realme έχοντας ήδη ξεπεράσει τις 100 εκατομμύρια αποστολές smartphones, πρόκειται να λανσάρει στις 6 Φεβρουαρίου, το smartphone C67.

Smartphones Apple iPhone Realme

H Realme παρουσιάζει το δικό της Dynamic Island στο C55

Με το βασικό χαρακτηριστικό των τελευταίων iPhone, το Dynamic Island κυκλοφόρησε το Realme C55, που περιλαμβάνει ένα χαρακτηριστικό που η εταιρεία αποκαλεί «Mini Capsule».