Smartphones

Realme X50 5G: Έρχεται στην Ευρώπη στις 8 Ιουλίου

Συνεχίζοντας δυναμικά την επέκταση της, η Realme προσφέρει στην αγορά της Ευρώπης τις συσκευές που ήδη έχει κυκλοφορήσει στην Κίνα, στην προσπάθεια της να εξαπλωθεί σε περισσότερες αγορές. Αυτή τη φορά η εταιρεία φαίνεται πως ετοιμάζει να φέρει όχι μόνο ένα smartphone, αλλά και τα TWS της.

Σύμφωνα με την Ισπανική σελίδα της Realme, η εταιρεία θα ανακοινώσει μέσω online event την έλευση του Realme X50 5G. Επίσης, μαζί με τη συσκευή θα ανακοινωθούν και τα Buds Q ακουστικά της εταιρείας, τα πρώτα TWS της που θα δούμε στην αγορά της Ευρώπης, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα διαθεσιμότητα αλλά και τιμή (οι τιμές για Κίνα και Ινδία είναι 18 και 23 Δολάρια αντίστοιχα).

Το online event θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουλίου στις 11:30 το πρωί (ώρα Ελλάδας). Το Realme X50 Pro 5G προσφέρει τετραπλό σύστημα κάμερας, με 64MP κύριο φακό, 12MP telephoto, 8MP ευρυγώνιο και 2MP macro, μαζί με τον επεξεργαστή Snapdragon 765. H οθόνη της συσκευής είναι τεχνολογίας IPS LCD με ανάλυση 2400x1080p και ρυθμό ανανέωσης 120Hz.

Όμως, κάποιες πηγές υποστηρίζουν πως για να κρατήσει χαμηλά το κόστος, η εταιρεία θα προσφέρει το Realme X50m 5G, το οποίο ουσιαστικά είναι το ίδιο με το Realme X50 5G, αλλά με λιγότερο εντυπωσιακό σύστημα καμερών, δηλαδή με κύριο φακό 48MP, ευρυγώνιο φακό 8MP, 2MP αισθητήρα βάθους και 2MP αισθητήρα macro. Όπως και να έχει, όλες μας οι απορίες θα λυθούν σε λίγες ημέρες.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 1 Ιουλίου 2020 13:11

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Παπανικολάου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.