Realme X7 Pro: Έρχεται με AMOLED οθόνη 120Hz και τετραπλό σύστημα κάμερας

, Realme X7 Pro: Έρχεται με AMOLED οθόνη 120Hz και τετραπλό σύστημα κάμερας

Η Realme αναμένεται να ανακοινώσει στη 1 Σεπτεμβρίου το Realme X7 Pro. Η εταιρεία φρόντισε να μας δώσει μικρές πληροφορίες για τη συσκευή, μέσω promo teaser στο λογαριασμό της στο Weibo, όμως οι περισσότερες πληροφορίες ήρθαν από τον χρήστη Digital Chat Station.

Το Realme X7 Pro θα έχει οθόνη 6,55 ιντσών τεχνολογίας AMOLED, με ανάλυση FHD+ και ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Η οπή στην οθόνη θα φιλοξενεί τη selfie κάμερα των 32MP, με τα bezel περιμετρικά να είναι αρκετά περιορισμένα και συμμετρικά, τουλάχιστον σύμφωνα με τα renders. Στο πίσω μέρος της συσκευής θα υπάρχει το τετραπλό σύστημα κάμερας, με κύριο αισθητήρα 64MP, 8MP ultra-wide, 2MP macro και 2MP αισθητήρα βάθους.

, Realme X7 Pro: Έρχεται με AMOLED οθόνη 120Hz και τετραπλό σύστημα κάμερας

Στο εσωτερικό του Realme X7 Pro θα δούμε τον επεξεργαστή Dimensity 1000+ της MediaTek, χρονισμένο στα 2.6GHz, με υποστήριξη δικτύων 5G. Η μπαταρία του X7 Pro ανέρχεται στα 4.500mAh, με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης στα 65W. Οι παραπάνω πληροφορίες αφορούν μόνο την Pro έκδοση του Realme X7, καθώς αναμένουμε τουλάχιστον μία ακόμα έκδοση της συσκευής, αν όχι περισσότερες.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.