RED Hydrogen Two: Έρχεται σύντομα μαζί με το Komodo Camera Module;

Το RED Hydrogen One ήταν ένα smartphone με ενδιαφέρον concept, υψηλές προοπτικές, που τελικά αποδείχθηκε καταστροφή. Τώρα, ο ιδρυτής της εταιρείας, Jim Jannard, δημοσίευσε στο H4Vuser.net, μερικές λεπτομέρειες για το RED Hydrogen Two και εξήγησε εν μέρη για πιο λόγο απέτυχε η πρώτη συσκευή.

Ο Jannard κατηγορεί την ανώνυμη κινέζικη ODM που σχεδίασε το Hydrogen One, λέγοντας ότι δεν κατάφερε να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του project, δημιουργώντας έτσι προβλήματα που ήταν “αδύνατο” να ξεπεραστούν.

Στη δημοσίευση του, ο Jannard αναφέρει ότι πλέον συνεργάζονται με μία νέα ODM, η οποία είναι πολύ πιο ικανή στο να δημιουργεί και να υποστηρίζει προϊόντα. Το RED Hydrogen Two χτίζεται από το μηδέν και η εταιρεία δουλεύει μαζί με νέους παγκοσμίου φήμης συνεργάτες.

Επιπλέον, η RED ξεκίνησε την ανάπτυξη του cinema camera module. Σύμφωνα με τον Jannard, η προηγούμενη ODM δεν θα ολοκλήρωνε ποτέ το module, παρόλο που το ανέλαβαν και εγγυήθηκαν ότι θα διεκπεραιώσουν το έργο.

Ο Jannard ισχυρίζεται πως το νέο module κάμερας της Komodo θα είναι πολύ καλύτερο από το αρχικό και θα μπορεί να ενσωματωθεί και στα δύο smartphones. Ωστόσο, ο ίδιος σημειώνει ότι θα είναι απλώς μία συμπληρωματική κάμερα για λήψη κινηματογραφικών εικόνων, και δεν θα αντικαθιστά τις high-end κάμερες του Hydrogen One.

Στο τέλος της δημοσίευσης του, ο Jannard αναφέρει πως οι κάτοχοι του Hydrogen One θα έχουν προτεραιότητα και ιδιαίτερη μεταχείριση σε περίπτωση που αποφασίσουν να αγοράσουν το Hyndrogen Two ή/και το νέο cinema camera module. Αυτό μεταφράζεται σε διευκολύνσεις στη παράδοση αλλά και στις τιμές.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.