Xiaomi Redmi 4X: Επίσημο με Snapdragon 435, καλύτερο LTE

Εκτός από την ανακοίνωση του πρώτου της chipset Surge S1 και του πρώτου smartphone με τον συγκεκριμένο επεξεργαστή, το Mi 5C, η Xiaomi ανακοίνωσε και μια αναβαθμισμένη έκδοση του Redmi 4.

Πρόκειται για το Xiaomi Redmi 4X, για το οποίο οι φήμες υπήρχαν εδώ και καιρό, αλλά αρχές Φεβρουαρίου ανακοινώθηκε μόνο το Xiaomi Redmi Note 4X Hatsune Miku. Τελικά ήρθε και το Xiaomi Redmi 4X με επεξεργαστή Snapdragon 435 και γρηγορότερες ταχύτητες LTE.

Το Xiaomi Redmi 4X μοιάζει ακριβώς ίδιο με το Redmi 4. Διαθέτει οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 720p, αντί για Snapdragon 430, φορά οκταπύρηνο Snapdragon 435 1.4GHz και Adreno 505. Διαφέρει όμως ως προς την ταχύτητα LTE, 300Mbps για downlink και 100Mbps uplink.

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά παραμένουν ίδια όπως η κάμερα 13 Megapixel, η εμπρόσθια κάμερα 5 Megapxixel και η μπαταρία 4100mAh. Διατίθεται σε δυο εκδόσεις, μια με μνήμη RAM 2GB και χωρητικότητα 16GB και μια με 3GB RAM + 32GB ενσωματωμένη μνήμη.

Διατίθεται σε Cherry Pink, Champagne Gold και Mate Black. Η τιμή του στην Κίνα για το μοντέλο με 16GB χωρητικότητα είναι περίπου 100 δολάρια και τα 32GB ανεβαίνουν στα 130 δολάρια. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες αν θα βγει εκτός Κίνας.

xiaomi Redmi 4X, Xiaomi Redmi 4X: Επίσημο με Snapdragon 435, καλύτερο LTE

xiaomi Redmi 4X, Xiaomi Redmi 4X: Επίσημο με Snapdragon 435, καλύτερο LTE

xiaomi Redmi 4X, Xiaomi Redmi 4X: Επίσημο με Snapdragon 435, καλύτερο LTE

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gianniklis

100 διαφορετικές εκδόσεις για ένα και μόνο μοντέλο.Σοβαρή εταιρεία η τσαόμι σου λέει μετά.Μπερδεύεται ο καταναλωτής και άντε να βγάλεις άκρη.Το χειρότερο φυσικά είναι το κλασσικό ΄΄εγώ έχω το τάδε redmi με την full hd ή τα 3 gb ram” λές και θα δεί κανείς διαφορά στην ποιότητα του κινητού που είναι για τα πανηγύρια.Ό,τι πληρώσεις παίρνεις και αυτό δεν αλλάζει.

xiaomi

εσυ φιλε γιαννικλη ποιο κινητο εχεις και χαρακτηριζεις την xiaomi για τα πανηγυρια?
εχεις καποια αλλη μαρκα στα υποψην σου που να προσφερει τοσα σε τοσο χαμηλη τιμη?
οτι εχει πολλες εκδοσεις σε αυτη τη σειρα ειναι αληθεια, αλλα αν αυτοι δεν εχουν προβλημα με την γραμμη παραγωγης και της παραμετροποιησεις και εχουν τη δυνατοτητα να τα πωλουν σε τιμες κοστους, ο καταναλωτης μονο να χαιρεται μπορει απο την πληθωρα των επιλογων.

Kassandros

H Xiaomi είναι εξαιρετική εταιρία, αυτό με τις πολλές παραλλαγές κάθε τόσο δεν με χαροποιεί όμως…..

vladimiros

+1 οποιος βλεπει Xiaomi και απο κατω πρωτη απαντηση παντα ο gianniklis…
μα ποσο αγαπαει αυτην την εταιρια χαχαχα!

Nikos6

Τι ρωτάς ποιο κινητό έχει? Ή iPhone 6s θα σου πει ή s7 edge..

Vai

Μπαρουφες σας λεει, ZTE και Meizu κυκλοφορει η @gianniklis.

keysmith

καλύτερο lte λέει.. Για ποιους;

Καλύτερο lte για μένα που έχω wind στην Ελλάδα θα ήταν να υποστηρίζει και την 800άρα b20. Πρώτα η μπάντα (να πιάνεις) έχει σημασία και μετά το πρωτόκολλο αν είναι λίγο καλύτερο από το δείνα.

Κατά τα άλλα είμαι και εγώ ένας ευχαριστημένος χρήστης xiaomi (τι φοβερό το miui) αλλά δεν κυκλοφορήσει τα κινητά της out of the box με 800άρα δεν ξαναπαίρνω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Xiaomi Xiaomi Android smartphones

Xiaomi Fan Festival 2024: Προσφορές σε αγαπημένα προϊόντα Xiaomi

Από την 1η Απριλίου έως και τις 14 Απριλίου, όλοι οι επισκέπτες, τόσο στα Xiaomi Store όσο και στο mistore-greece.com θα βρουν σειρά από προσφορές σε όλη τη γκάμα προϊόντων που διαθέτει.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Reviews featured Hands-on Xiaomi

Xiaomi 13T Pro review: Μικρός ΓΙΓΑΝΤΑΣ

Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το νέο Xiaomi 13T Pro με οθόνη 6.67″ τεχνολογίας CrystalRes AMOLED 144Hz, επεξεργαστή MediaTek 9200+ και 16GB μνήμη RAM.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Διέρρευσαν τα specs της σειράς

Mετά την παγκόσμια κυκλοφορία της σειράς Xiaomi 13, τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στην επόμενη flagship οικογένεια, τα Xiaomi 14.