Redmi 8A: Θα έχει Snapdragon 439, 4GB RAM και διπλή κάμερα; [+photos]

Redmi 8A, Redmi 8A: Θα έχει Snapdragon 439, 4GB RAM και διπλή κάμερα; [+photos]

Η Xiaomi πριν μερικές εβδομάδες είχε ανακοινώσει ότι δουλεύει πάνω σε ένα Redmi smartphone με 64MP κάμερα. Από τότε ξεκίνησαν οι φήμες και τα leaks, κανείς δεν ξέρει ακόμη αν η συσκευή είναι το Redmi 8, το Redmi 8A ή το Redmi Note 8.

Αρχικά, εμφανίστηκε μία Redmi συσκευή στην TENAA με αριθμό μοντέλου M1908C3IC, η οποία έχει waterdrop οθόνη, δύο πίσω κάμερες και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η πρώτη υπόθεση ήθελε τη συσκευή να είναι το Redmi 8, ενώ λίγο αργότερα θεωρήθηκε ότι πρόκειται για το Redmi Note 8.

Redmi 8A, Redmi 8A: Θα έχει Snapdragon 439, 4GB RAM και διπλή κάμερα; [+photos]

Τώρα, εμφανίστηκαν live φωτογραφίες μιας Redmi συσκευής με αριθμό μοντέλου M1905C3IH, η οποία ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά αυτής στο TENAA. Η συσκευή αυτή λέγεται ότι είναι το Redmi 8A, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια επίσημη επιβεβαίωση.

Με δεδομένο ότι οι δύο αριθμοί διαφέρουν μόνο στην κατάληξη και στον βασικό αριθμό, “1905” έναντι “1908” και “C” έναντι “H”, θα μπορούσε όντως το M1908C3IC να είναι το Redmi 8 και το M1905C3IH να είναι το Redmi 8A.

Redmi 8A, Redmi 8A: Θα έχει Snapdragon 439, 4GB RAM και διπλή κάμερα; [+photos]

Η καταχώρηση της συσκευής αποκαλύπτει το κωδικό όνομα, που είναι Olive, και ότι τρέχει MIUI 9.7 βασισμένο στο Android 9 Pie. Επίσης, το smartphone είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 439, 4GB μνήμη RAM και 64GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Μία άλλη εικόνα αποκαλύπτει πως η μπαταρία είναι στα 5.000mAh.

Redmi 8A, Redmi 8A: Θα έχει Snapdragon 439, 4GB RAM και διπλή κάμερα; [+photos]

Το Redmi 8A θα έχει δύο κάθετα τοποθετημένες πίσω κάμερες με το LED flash από πάνω. Κάτω από τις κάμερες και μέσα στο module υπάρχει ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων και το λογότυπο της Redmi. Ακόμη, η συσκευή έχει waterdrop notch και το cover είναι πλαστικό με γυαλιστερό κόκκινο τελείωμα.

Redmi 8A, Redmi 8A: Θα έχει Snapdragon 439, 4GB RAM και διπλή κάμερα; [+photos]

Αν και οι φήμες θέλουν τη συσκευή να είναι το Redmi 8A, η αλήθεια είναι ότι το Redmi 7A παρουσιάστηκε το Μάιο και κυκλοφόρησε στην αγορά τον Ιούνιο, κάτι που σημαίνει πως δεν έχουν περάσει ούτε τρεις μήνες από την κυκλοφορία του. Το γεγονός αυτό δείχνει ότι η πιθανότητα να αναφερόμαστε στο 8A είναι ιδιαίτερα μικρή.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.

Smartphones Redmi

Redmi Turbo 3: Διέρρευσε εικόνα – Απολαύστε τον σχεδιασμό

Η Redmi ετοιμάζεται να λανσάρει τη νέα της σειρά smartphone Turbo στην Κίνα σύντομα με έμφαση στις κορυφαίες επιδόσεις.

Smartphones Redmi Xiaomi Xiaomi Redmi

Xiaomi Redmi A3: Επίσημο με 90 Hz οθόνη και πολύ προσιτή τιμή

H Χiaomi ανακοίνωσε το Redmi A3 με δερμάτινο φινίρισμα στο πίσω μέρος, μεγάλη οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz και Android 14 σε τιμή… χώμα!