Smartphones

Redmi 9: Εμφανίστηκε με επεξεργαστή στα 2GHz, 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο

Πριν λίγες ημέρες, η Xiaomi παρουσίασε το νέο Redmi 9 και ενθουσίασε το κοινό με τα χαρακτηριστικά και την τιμή του. Η εταιρεία ανακοίνωσε δύο εκδόσεις, αλλά τώρα πέρασε από την ΤΕΝΝΑ ακόμα μία έκδοση.

Χαρακτηριστικά

Το Redmi 9 έχει οθόνη 6,53 ιντσών LCD, με ανάλυση FHD+, και notch το οποίο φιλοξενεί τη selfie κάμερα 8MP. Στο εσωτερικό του smartphone υπάρχει ο MediaTek Helio G80, 3GB ή 4GB μνήμη RAM, και 32GB ή 64GB αποθηκευτικός χώρος.

Στο module του Redmi 9 υπάρχουν τέσσερις κάμερες, η κύρια στα 13MP με διάφραγμα f/2.2, μία ultra-wide 8MP με διάφραγμα f/2.2, ένας macro 5MP με διάφραγμα f/2.4, και ένας αισθητήρας βάθους 2MP.

Το smartphone δέχεται δύο nano-SIM, έχει μπαταρία 5.020mAh που υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 18W, κλασικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, κλασική θύρα ακουστικών, και τρέχει Android 10.

Το Redmi 9 είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα, Μαύρο, Πράσινο, Μοβ. Η μικρή έκδοση με τα 3GB μνήμη RAM και τα 32GB αποθηκευτικό χώρο τιμολογείται στα 149 ευρώ και η τιμή της μεγαλύτερης έκδοσης με τα 4GB μνήμη RAM και τα 64GB αποθηκευτικό χώρο είναι 179 ευρώ.

Η νέα έκδοση

Τώρα, πέρασε από την ΤΕΝΑΑ μία έκδοση με περισσότερη RAM και τον διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο από τη μεγαλύτερη έκδοση του Redmi 9.

Τα συνολικά χαρακτηριστικά του smartphone παραμένουν ίδια. Επίσης, ο επεξεργαστής είναι χρονισμένος στα 2.0GHz. Ωστόσο, η νέα έκδοση έχει 6GB μνήμη RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο.

Δεν ξέρουμε ποια θα είναι η τιμή της έκδοσης, αλλά περιμένουμε ότι θα κυμαίνεται στα 200 ευρώ. Επίσης, δεν γνωρίζουμε ακόμα πότε θα έρθει στην Ελλάδα.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.