Redmi K20: Ο πρόεδρος επιβεβαίωσε το όνομα, είπε τι σημαίνει το Κ και γιατί ξεκίνησαν από το 20

Redmi K20, Redmi K20: Ο πρόεδρος επιβεβαίωσε το όνομα, είπε τι σημαίνει το Κ και γιατί ξεκίνησαν από το 20

Εδώ και μερικές εβδομάδες γνωρίζουμε ότι η Redmi θα κυκλοφορήσει μία flagship συσκευή με τον Snapdragon 855. Έχουν υπάρξει αρκετές θεωρίες για το όνομα του smartphone, και εχθές ο γενικός διευθυντής της εταιρείας, Lu Weibing, έκανε μία δημοσίευση στο Weibo ζητώντας την βοήθεια των χρηστών σχετικά με το όνομα του νέου Redmi.

Σήμερα, ο Lu Weibing ανακοίνωσε ότι το όνομα του flagship θα είναι Redmi K20 και σύμφωνα με τον ίδιο η σειρά K θα είναι τα performance flagship της Redmi. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι το K στο όνομα των συσκευών προέρχεται από τη λέξη “killer”. Ωραία, μάθαμε τι σημαίνει το K, αλλά γιατί η Redmi επέλεξε να αρχίσει με τον αριθμό 20;

Redmi K20, Redmi K20: Ο πρόεδρος επιβεβαίωσε το όνομα, είπε τι σημαίνει το Κ και γιατί ξεκίνησαν από το 20

Ο Weibing δεν έδωσε κάποιον συγκεκριμένο λόγο για την επιλογή του αριθμού πέρα από το γεγονός ότι προέρχεται από τον ανταγωνισμό της Redmi με τη Huawei. Όπως είπε ο ίδιος, η εταιρεία έχει πολλά να μάθει από την προσέγγιση της Huawei στο μάρκετινγκ.

Σύμφωνα με πηγές, το Redmi K20 θα διαθέτει FHD+ AMOLED 6,39 ιντσών οθόνη με in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και Corning Gorilla Glass 6. Η selfie κάμερα θα είναι pop-up και θα είναι στα 20MP. Στη πίσω πλευρά, το Redmi K20 θα διαθέτει τρεις κάμερες, με την κύρια να είναι στα 48MP, έναν ευρυγώνιο φακό στα 8MP και έναν τηλεφακό στα 16MP.

Το κορυφαίο χαρακτηριστικό του Redmi K20 είναι ο Snapdragon 855. Όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της συσκευής, γνωρίζουμε μόνο ότι θα έχει 4.000mAh μπαταρία και θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 27W.

Σύμφωνα με εικασίες, το Redmi K20 θα κυκλοφορήσει ως POCO F2 σε ορισμένες περιοχές, αλλά προς το παρόν τίποτα δεν είναι σίγουρο. Τέλος, το smartphone θα είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα Carbon Black, Glacier Blue και Flame Red.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Ο παγκόσμιος δολοφόνος όλο και πλησιάζει. Redmi Κ20. Ο κορυφαίος επεξεργαστής παγκοσμίως (Qualcomm Snapdragon 855) μαζί με άλλα κορυφαία χαρακτηριστικά, σε εκπληκτική τιμή. Εάν έρθει με τιμή γύρω στα 300 ευρώ, θα είναι σίγουρα ο δολοφόνος του κάθε είδους ανταγωνισμού. Είμαι όμως προσωπικά τόσο πολύ ευχαριστημένος με το δικό μου κινητό που το έχω εδώ και έναν σχεδόν χρόνο (Xiaomi Redmi Note 5 Dual AI camera), που δεν σκέφτομαι προς το παρόν καθόλου για το ενδεχόμενο αντικατάστασης. Αν όμως ήταν να αγόραζα μέσα στους επόμενους μήνες, το συγκεκριμένο κινητό μου φαίνεται απλά κα-τα-πλη-κτι-κό!!!…

George

Κύρια κάμερα στα 48 mp, όχι στα…4mp. Έχετε κάνει ορθογραφικό λάθος, διορθώστε το.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Xiaomi Xiaomi Android smartphones

Xiaomi Fan Festival 2024: Προσφορές σε αγαπημένα προϊόντα Xiaomi

Από την 1η Απριλίου έως και τις 14 Απριλίου, όλοι οι επισκέπτες, τόσο στα Xiaomi Store όσο και στο mistore-greece.com θα βρουν σειρά από προσφορές σε όλη τη γκάμα προϊόντων που διαθέτει.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Reviews featured Hands-on Xiaomi

Xiaomi 13T Pro review: Μικρός ΓΙΓΑΝΤΑΣ

Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το νέο Xiaomi 13T Pro με οθόνη 6.67″ τεχνολογίας CrystalRes AMOLED 144Hz, επεξεργαστή MediaTek 9200+ και 16GB μνήμη RAM.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Διέρρευσαν τα specs της σειράς

Mετά την παγκόσμια κυκλοφορία της σειράς Xiaomi 13, τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στην επόμενη flagship οικογένεια, τα Xiaomi 14.