Redmi K20 Pro: Θα κυκλοφορήσει με την beta έκδοση του Android Q

Redmi K20 Pro, Redmi K20 Pro: Θα κυκλοφορήσει με την beta έκδοση του Android Q

Η Google στο τελευταίο I/O συνέδριο προγραμματιστών αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες για την επόμενη έκδοση του Android. Αναφορά έγινε και στην beta έκδοση την οποία η Google θέλει να κάνει διαθέσιμη όσο το δυνατόν γρηγορότερα στους developers.

Τα Xiaomi Mi 9 και Mi Mix 3 5G είναι από τα πρώτα smartphones τα οποία θα δεχθούν την beta έκδοση του Android Q. Σύμφωνα με τον Lu Weibing η ναυαρχίδα των Redmi, Redmi K20 Pro όπως φημολογείται ότι θα ονομάζεται θα κυκλοφορήσει με υποστήριξη της beta έκδοσης του λειτουργικού της Google.

Redmi K20 Pro, Redmi K20 Pro: Θα κυκλοφορήσει με την beta έκδοση του Android Q

Το Redmi K20 Pro αναμένεται να διαθέτει τον Snapdragon 855 SoC μαζί με 8GB μνήμης RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο ενώ ο χρήστης θα αλληλεπιδρά με μία 6.39 ιντσών οθόνη FullHD+ ανάλυσης. Στο Weibo ο γενικός διευθυντής της Xiaomi αποκάλυψε ότι η ναυαρχίδα θα έχει και in-display fingerprint scanner. Η  μπροστινή κάμερα μάλλον θα είναι 20MP pop-up ενώ η πίσω θα είναι τριπλή κάμερα με 48MP super-wide angle για κύρια.

Επίσης, το Android Q θα έρθει και στα Huawei και Honor smartphones αμέσως μετά την κυκλοφορία του λειτουργικού στα Pixel τηλέφωνα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Xiaomi Xiaomi Android smartphones

Xiaomi Fan Festival 2024: Προσφορές σε αγαπημένα προϊόντα Xiaomi

Από την 1η Απριλίου έως και τις 14 Απριλίου, όλοι οι επισκέπτες, τόσο στα Xiaomi Store όσο και στο mistore-greece.com θα βρουν σειρά από προσφορές σε όλη τη γκάμα προϊόντων που διαθέτει.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones Redmi Xiaomi Xiaomi Redmi

Xiaomi Redmi A3: Επίσημο με 90 Hz οθόνη και πολύ προσιτή τιμή

H Χiaomi ανακοίνωσε το Redmi A3 με δερμάτινο φινίρισμα στο πίσω μέρος, μεγάλη οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz και Android 14 σε τιμή… χώμα!

Smartphones featured Redmi Redmi Note 13

Xiaomi Redmi Note 13 Pro: Θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως σε εκδόσεις LTE και 5G

Η σειρά Xiaomi Redmi Note 13 παρουσιάστηκε πρόσφατα στην Κίνα και οδεύει προς μια παγκόσμια κυκλοφορία το επόμενο διάστημα.