Μόλις πριν από λίγες μέρες το sub-brand της Xiaomi παρουσίασε το Redmi K20 Pro και τώρα φαίνεται ότι κρύβει στο μανίκι της ένα ακόμη ισχυρότερο smartphone.
Μόλις πριν από λίγες μέρες το sub-brand της Xiaomi παρουσίασε το πρώτο του flagship, το Redmi K20 Pro, και τώρα φαίνεται ότι η εταιρεία κρύβει στο μανίκι της ένα ακόμη ισχυρότερο smartphone.
Αν και το Redmi K20 Pro βγήκε στην αγορά με 8GB μνήμης RAM, πρόσφατα στοιχεία αποδεικνύουν ότι σύντομα θα δούμε μία νέα έκδοση με 12GB μνήμης. Για την ακρίβεια το συγκεκριμένο μοντέλο εμφανίστηκε στη σελίδα της κινέζικης ρυθμιστικής αρχής TENAA, η οποία πιστοποιεί κάθε συσκευή πριν αυτή κυκλοφορήσει στη χώρα.
Η καταχώρηση δείχνει καθαρά τρεις συσκευές με 6, 8 ή 12GB μνήμη RAM. Οι δύο πρώτες εκδόσεις ήταν ήδη γνωστές, αλλά η τρίτη αποτελεί ευχάριστη έκπληξη, αν και όχι ιδιαίτερα μεγάλη. Πλέον κάθε flagship συσκευή κυκλοφορεί και σε μία παραλλαγή με 12GB μνήμη RAM.
Κάποιοι υποθέτουν ότι η Redmi ετοιμάζει μία διάφανη έκδοση του K20 Pro, αν και δεν έχει αναφερθεί ακόμη το όνομα Explorer Edition. Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν αποτελούσε έκπληξη, διότι η Xiaomi έχει ήδη κυκλοφορήσει μία τέτοια συσκευή, το Xiaomi Mi 9 Explorer Edition με τη διάφανη πλάτη.
Επιπλέον, η καταχώρηση στην TENNA δείχνει μερικές νέες χρωματικές επιλογές και συγκεκριμένα ροζ, λευκό, πράσινο, πορφυρό και γκρι. Όπως όλα δείχνουν, αυτά τα νέα χρώματα θα προστεθούν στη λίστα των ήδη υπαρχόντων αποχρώσεων του Redmi K20 Pro, μπλε, κόκκινο και μαύρο.
Η διαρροή για το Redmi K90 Ultra αποκαλύπτει τεράστια μπαταρία 8.500 mAh, 100 W γρήγορη φόρτιση, ενεργό σύστημα ψύξης και 165 Hz οθόνη – τι να περιμένουμε πριν την κυκλοφορία του.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Προσθήκη σχόλιου