Redmi K20/K20 Pro: Θα κυκλοφορήσουν εκτός Κίνας ως Xiaomi Mi9 T/Mi9 T Pro και Pocophone F2/F2 Pro;

Redmi K20 Pro, Redmi K20/K20 Pro: Θα κυκλοφορήσουν εκτός Κίνας ως Xiaomi Mi9 T/Mi9 T Pro και Pocophone F2/F2 Pro;

Τα Redmi K20 ανακοινώθηκαν επίσημα εχθές και κυκλοφορούν ήδη στην Κίνα. Χάρη στο promotion που έκαναν τα στελέχη της Redmi στο Weibo, αρκετός κόσμος είναι ενθουσιασμένος με αυτές τις flagship-killer συσκευές. Ωστόσο, από ότι φαίνεται σε μερικές αγορές το Redmi K20 δεν θα κυκλοφορήσει υπό την επωνυμία του συγκεκριμένου sub-brand της Xiaomi.

Σύμφωνα με αναφορές, το Redmi K20 Pro θα κυκλοφορήσει στην Ινδία ως το Pocophone F2 Pro και η στάνταρ έκδοση του K20 θα λέγεται Pocophone F2. Ανεξάρτητα από την ονομασία των συσκευών, λέγεται ότι θα κρατήσουν τις εκπληκτικά χαμηλές τιμές τους.

Για να περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα, η Xiaomi έκανε teaser στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter ότι θα κυκλοφορήσει ένα νέο μέλος της σειράς Mi 9, το οποίο θα έχει pop-up selfie κάμερα, ακριβώς όπως τα Redmi K20 και K20 Pro.

Η συσκευή που αναφέρει η Xiaomi στο tweet θα μπορούσε κάλλιστα να είναι το Mi 9T και Mi 9T Pro που έγιναν leak νωρίτερα σήμερα, από πολωνική πηγή που ανέφερε ότι στην Πολωνία τα Redmi K20 και K20 Pro θα έχουν αυτό το όνομα.

Για να συνοψίσουμε τα πράγματα, αν και τα Redmi K20 και K20 Pro, κυκλοφόρησαν υπό την επωνυμία της Redmi στην Κίνα, ενδέχεται οι συσκευές να κυκλοφορήσουν ως Pocophone/Poco σε κάποιες αγορές, και σε άλλες υπό την επωνυμία της Xiaomi στη σειρά Mi 9.

Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη επιβεβαίωση για τα παραπάνω, και όπως είναι λογικό δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν όντως οι συσκευές θα κυκλοφορήσουν με άλλη επωνυμία και σε ποιες αγορές.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Finn

….δεν πάει να λέγεται κ MiΤσος Εννιάς Προς… Έλα εδώ μεριά, σατάπ εν τέικ μάι μάνι!

George

Τρομερά κινητά ,πραγματικά
Πάω στο φθηνό λογικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.

Smartphones Xiaomi Xiaomi Android smartphones

Xiaomi Fan Festival 2024: Προσφορές σε αγαπημένα προϊόντα Xiaomi

Από την 1η Απριλίου έως και τις 14 Απριλίου, όλοι οι επισκέπτες, τόσο στα Xiaomi Store όσο και στο mistore-greece.com θα βρουν σειρά από προσφορές σε όλη τη γκάμα προϊόντων που διαθέτει.

Smartphones Redmi

Redmi Turbo 3: Διέρρευσε εικόνα – Απολαύστε τον σχεδιασμό

Η Redmi ετοιμάζεται να λανσάρει τη νέα της σειρά smartphone Turbo στην Κίνα σύντομα με έμφαση στις κορυφαίες επιδόσεις.