Redmi K20 Pro: Εμφανίστηκε η έκδοση με τα 12GB RAM στην TENNA μαζί με 4 νέα χρώματα

Redmi K20 Pro, Redmi K20 Pro: Εμφανίστηκε η έκδοση με τα 12GB RAM στην TENNA μαζί με 4 νέα χρώματα

Μόλις πριν από λίγες μέρες το sub-brand της Xiaomi παρουσίασε το πρώτο του flagship, το Redmi K20 Pro, και τώρα φαίνεται ότι η εταιρεία κρύβει στο μανίκι της ένα ακόμη ισχυρότερο smartphone.

Αν και το Redmi K20 Pro βγήκε στην αγορά με 8GB μνήμης RAM, πρόσφατα στοιχεία αποδεικνύουν ότι σύντομα θα δούμε μία νέα έκδοση με 12GB μνήμης. Για την ακρίβεια το συγκεκριμένο μοντέλο εμφανίστηκε στη σελίδα της κινέζικης ρυθμιστικής αρχής TENAA, η οποία πιστοποιεί κάθε συσκευή πριν αυτή κυκλοφορήσει στη χώρα.

Redmi K20 Pro, Redmi K20 Pro: Εμφανίστηκε η έκδοση με τα 12GB RAM στην TENNA μαζί με 4 νέα χρώματα

Η καταχώρηση δείχνει καθαρά τρεις συσκευές με 6, 8 ή 12GB μνήμη RAM. Οι δύο πρώτες εκδόσεις ήταν ήδη γνωστές, αλλά η τρίτη αποτελεί ευχάριστη έκπληξη, αν και όχι ιδιαίτερα μεγάλη. Πλέον κάθε flagship συσκευή κυκλοφορεί και σε μία παραλλαγή με 12GB μνήμη RAM.

Κάποιοι υποθέτουν ότι η Redmi ετοιμάζει μία διάφανη έκδοση του K20 Pro, αν και δεν έχει αναφερθεί ακόμη το όνομα Explorer Edition. Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν αποτελούσε έκπληξη, διότι η Xiaomi έχει ήδη κυκλοφορήσει μία τέτοια συσκευή, το Xiaomi Mi 9 Explorer Edition με τη διάφανη πλάτη.

Επιπλέον, η καταχώρηση στην TENNA δείχνει μερικές νέες χρωματικές επιλογές και συγκεκριμένα ροζ, λευκό, πράσινο, πορφυρό και γκρι. Όπως όλα δείχνουν, αυτά τα νέα χρώματα θα προστεθούν στη λίστα των ήδη υπαρχόντων αποχρώσεων του Redmi K20 Pro, μπλε, κόκκινο και μαύρο.

Φήμες θέλουν το Redmi K20 Pro να κυκλοφορεί σε άλλες αγορές ως Pocophone F2 Pro ή Xiaomi Mi 9T Pro. Αν και κατά πάσα πιθανότητα το τελευταίο είναι κάποιο εντελώς νέο smartphone ή θα διαθέτει τα ίδια χαρακτηριστικά και άλλο σχεδιασμό.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.

Smartphones Xiaomi Xiaomi Android smartphones

Xiaomi Fan Festival 2024: Προσφορές σε αγαπημένα προϊόντα Xiaomi

Από την 1η Απριλίου έως και τις 14 Απριλίου, όλοι οι επισκέπτες, τόσο στα Xiaomi Store όσο και στο mistore-greece.com θα βρουν σειρά από προσφορές σε όλη τη γκάμα προϊόντων που διαθέτει.

Smartphones Redmi

Redmi Turbo 3: Διέρρευσε εικόνα – Απολαύστε τον σχεδιασμό

Η Redmi ετοιμάζεται να λανσάρει τη νέα της σειρά smartphone Turbo στην Κίνα σύντομα με έμφαση στις κορυφαίες επιδόσεις.