Redmi K30 Ultra: Θα έχει τετραπλή κάμερα 64MP, pop-up selfie, και Dimensity 1000

Redmi K30 Ultra, Redmi K30 Ultra: Θα έχει τετραπλή κάμερα 64MP, pop-up selfie, και Dimensity 1000

Αναφορές θέλουν τη θυγατρική της Xiaomi να ετοιμάζει ένα νέο 5G smartphone το οποίο θα χρησιμοποιεί τον MediaTek Dimensity 1000. Τις τελευταίες ημέρες είχαν γίνει γνωστές διάφορες πληροφορίες για το έξυπνο τηλέφωνο, αλλά αυτή τη φορά διέρρευσαν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, καθώς και το όνομα του, το οποίο είναι Redmi K30 Ultra.

Αυτό είναι το Redmi smartphone με τον MediaTek επεξεργαστή

Ο tipster kacskrz, ο οποίος είναι μέλος της ιστοσελίδας XDA Developers, έλεγχε τον κώδικα της τελευταίας έκδοσης του MIUI 12 και ανακάλυψε μερικές αναφορές που αφορούν το επερχόμενο smartphone της Redmi.

Το έξυπνο τηλέφωνο έχει κωδικό όνομα “cezanne” και ο tipster αναφέρει ότι η εμπορική του ονομασία θα είναι Redmi K30 Ultra. Επιπλέον, ο ίδιος ανακάλυψε ότι το smartphone θα έχει τετραπλή πίσω κάμερα και selfie κάμερα σε pop-up μηχανισμό.

Αν και δεν έχουν γίνει γνωστά τα χαρακτηριστικά των καμερών του K30 Ultra, αναμένεται η κύρια πίσω κάμερα να έχει αισθητήρα στα 64MP, ενδεχομένως μία ultrawide και αισθητήρα βάθους.

Επιπλέον, ο tipster ανακάλυψε ότι το Redmi K30 Ultra θα έχει επεξεργαστή της MediaTek. Παρά το γεγονός ότι δεν αναφέρεται πουθενά το μοντέλο του επεξεργαστή, προηγούμενες αναφορές, που αφορούν το MediaTek-powered smartphone της εταιρείας, δείχνουν ότι θα έχει τον Dimensity 1000.

Οι ίδιες πηγές, αναφέρουν ότι η οθόνη του K30 Ultra θα έχει ρυθμό ανανέωσης 144Hz και για κύρια κάμερα την Sony IMX686 64MP.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
μαν

κοψε το πολυ mediatek γιατι θα χασεις ερχονται κιαλοι mid πχ ,,nord,,,realme,, οπως πρεπει με 765 και με αρκετη φορα

Last edited 3 years πριν by μαν
Nickolas

Μα ο Dimensity 1000 είναι πολύ ανώτερος από τον 765 και προσφέρει επιδόσεις ανάμεσα σε 855 και 865, οπότε αν με αυτόν τον τρόπο μπορέσουν να κρατήσουν το κόστος χαμηλό καλά κάνουν και τον χρησιμοποιούν.

Φωτης

Συμφωνώ

forneverarrow

Αν ακολουθήσουν αυτή τη λογική σε 1-2 χρόνια θα θέλεις 1000€ για να αγοράσεις τα σαπάκια με τους 765… Πέταξαν δίπλα στο όνομα ένα premium και αμέσως έγιναν flagship killers, για να μπορεί η Qualcomm να ανεβάσει τα κόστη στο θεό για τους 865. Και προσωπικά δεν με απασχολεί γιατί δεν αγοράζω mid range συσκευές, αλλά αυτοί που βγαίνουν χαμένοι είναι όσοι είχαν τις επιλογές τύπου Pocophone F1 ή Mi9 με τους 845 και 855 στα 300€, ενώ τώρα δίνεις 500 για τους 765.

Καλύτερα να υπάρχει ανταγωνισμός και ας είναι Mediatek ή Exynos.

George

Του χρόνου θα γελάσουμε που υπάρχει η φήμη ότι η samsung δεν θα βάλει τον τελευταίο snapdragon που θα βγει, αλλά τον φετινό με τιμές στον θεό

Φωτης

Ίδη η LG σου πουλάει έναν 765 για 700 ευρώ νομίζω

Baioss

Αυτή η εταιρεία κάθε εβδομάδα άλλο smartphone. Κυριολεκτικά όμως.

Φωτης

Καλά κάνουν, να αναγκάσουν να ρίξει τις τιμές η Samsung

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone 15

iPhone 15: Χιουμοριστική διαφήμιση της Apple για τον αποθηκευτικό χώρο – “128 GB είναι πολλά”

Η τελευταία διαφήμιση της Apple για τα μοντέλα iPhone 15 εστιάζει στον χώρο αποθήκευσης της βασικής συσκευής.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.