Redmi: Θα κυκλοφορήσει smartphone με Dimensity 1000+ και OLED οθόνη 120Hz

Redmi, Redmi: Θα κυκλοφορήσει smartphone με Dimensity 1000+ και OLED οθόνη 120Hz

Εδώ και αρκετές ημέρες έχουν κάνει την εμφάνιση τους διάφορες αναφορές για ένα Redmi smartphone το οποίο θα διαθέτει επεξεργαστή της MediaTek. Τώρα, έγιναν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το άγνωστο έξυπνο τηλέφωνο.

Σύμφωνα με παλαιότερες αναφορές, το Redmi smartphone θα έχει τον Dimensity 1000+ ο οποίος παρέχει δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα 5G. Αυτό θα είναι ένα από τα ελάχιστα έξυπνα τηλέφωνα της εταιρείας με επεξεργαστή της MediaTek.

Οθόνη με υψηλό refresh rate

Στα νεότερα leaks, και σύμφωνα με τον γνωστό leaker του κινέζικου κοινωνικού δικτύου, Digital Chat Station, το επερχόμενο smartphone της Redmi θα έχει οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 120Hz.

Επιπλέον, σε αντίθεση με προηγούμενα leaks που ήθελαν το smartphone να έχει οθόνη LCD, ο leaker αναφέρει ότι το smartphone θα έχει OLED panel. Επίσης, ο ίδιος αναφέρει ότι το smartphone της Redmi θα έχει full-screen σχεδιασμό και pop-up selfie κάμερα.

Ποιο θα είναι το smartphone

Μέχρι σήμερα κανείς δεν γνωρίζει ποιο θα είναι το έξυπνο τηλέφωνο που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει η κινέζικη εταιρεία. Αλλά, οι περισσότεροι θεωρούν ως δεδομένο πως το smartphone θα είναι το Redmi K40, ή έστω κάποιο από τα μοντέλα της σειράς.

Αυτό θα μπορούσε να ισχύει, καθώς έχουν κυκλοφορήσει αναφορές ότι το K40 θα έχει in-display fingerprint scanner, που συνήθως συναντάμε σε smartphone με οθόνες OLED.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones Redmi Xiaomi Xiaomi Redmi

Xiaomi Redmi A3: Επίσημο με 90 Hz οθόνη και πολύ προσιτή τιμή

H Χiaomi ανακοίνωσε το Redmi A3 με δερμάτινο φινίρισμα στο πίσω μέρος, μεγάλη οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz και Android 14 σε τιμή… χώμα!

Smartphones Redmi Redmi Note 13 Redmi Note 13 Pro

Xiaomi Redmi Note 13: Παγκόσμιο λανσάρισμα στις 15 Ιανουαρίου

Η σειρά Redmi Note 13 της Xiaomi κυκλοφόρησε στην Κίνα τον περασμένο Σεπτέμβριο και μόλις σήμερα στην Ινδία.

Smartphones Redmi redmi k Xiaomi

Redmi K70: Σημείωσε πωλήσεις 1 εκατομμυρίου μονάδων μέσα σε 14 ημέρες

Η Redmi παρουσίασε τη σειρά K70 πριν από ένα μήνα και τώρα η εταιρεία ανακοίνωσε το πρώτο σημαντικό ορόσημο στις πωλήσεις.