Redmi: Θα κυκλοφορήσει smartphone με Dimensity 1000+ και OLED οθόνη 120Hz

Redmi, Redmi: Θα κυκλοφορήσει smartphone με Dimensity 1000+ και OLED οθόνη 120Hz

Εδώ και αρκετές ημέρες έχουν κάνει την εμφάνιση τους διάφορες αναφορές για ένα Redmi smartphone το οποίο θα διαθέτει επεξεργαστή της MediaTek. Τώρα, έγιναν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το άγνωστο έξυπνο τηλέφωνο.

Σύμφωνα με παλαιότερες αναφορές, το Redmi smartphone θα έχει τον Dimensity 1000+ ο οποίος παρέχει δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα 5G. Αυτό θα είναι ένα από τα ελάχιστα έξυπνα τηλέφωνα της εταιρείας με επεξεργαστή της MediaTek.

Οθόνη με υψηλό refresh rate

Στα νεότερα leaks, και σύμφωνα με τον γνωστό leaker του κινέζικου κοινωνικού δικτύου, Digital Chat Station, το επερχόμενο smartphone της Redmi θα έχει οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 120Hz.

Επιπλέον, σε αντίθεση με προηγούμενα leaks που ήθελαν το smartphone να έχει οθόνη LCD, ο leaker αναφέρει ότι το smartphone θα έχει OLED panel. Επίσης, ο ίδιος αναφέρει ότι το smartphone της Redmi θα έχει full-screen σχεδιασμό και pop-up selfie κάμερα.

Ποιο θα είναι το smartphone

Μέχρι σήμερα κανείς δεν γνωρίζει ποιο θα είναι το έξυπνο τηλέφωνο που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει η κινέζικη εταιρεία. Αλλά, οι περισσότεροι θεωρούν ως δεδομένο πως το smartphone θα είναι το Redmi K40, ή έστω κάποιο από τα μοντέλα της σειράς.

Αυτό θα μπορούσε να ισχύει, καθώς έχουν κυκλοφορήσει αναφορές ότι το K40 θα έχει in-display fingerprint scanner, που συνήθως συναντάμε σε smartphone με οθόνες OLED.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Xiaomi Redmi K70 & K70 Pro: Hands-on εικόνες αποκαλύπτουν λεπτομέρειες πριν την κυκλοφορία

H Xiaomi είναι έτοιμη να λανσάρει τη νέα σειρά της Redmi K70 την Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, με τρία smartphones.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi K70 & K70 Pro: Αποκαλύφθηκε ο σχεδιασμός και οι χρωματικές επιλογές

Η σειρά Redmi K70 έρχεται στις 29 Νοεμβρίου και η Xiaomi αποκάλυψε τη σχεδίαση του τηλεφώνου και τα δύο χρώματα στα οποία θα προσφέρεται.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Pro: Θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως σε εκδόσεις LTE και 5G

Η σειρά Xiaomi Redmi Note 13 παρουσιάστηκε πρόσφατα στην Κίνα και οδεύει προς μια παγκόσμια κυκλοφορία το επόμενο διάστημα.

Reviews featured Hands-on Xiaomi

Xiaomi 13T Pro review: Μικρός ΓΙΓΑΝΤΑΣ

Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το νέο Xiaomi 13T Pro με οθόνη 6.67″ τεχνολογίας CrystalRes AMOLED 144Hz, επεξεργαστή MediaTek 9200+ και 16GB μνήμη RAM.